Mircea Badea îl atacă pe Mihai Bendeac după ce actorul a spus că a fost infectat cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 mai 2020, 12:00
Mihai Bendeac a declarat că a fost infectat cu COVID-19 la înmormântarea bunicului său, dar că nu s-a dus la spital, ci s-a autoizolat alături de familia sa.

Mircea Badea nu numai că nu îl crede pe Mihai Bendeac, dar îl și critică și îl acuză că a făcut aceste declarații pentru faimă: ”Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-puscarie? A fost o exceptie ca o reverenta (penala) pentru catarsisu’ nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat ca a trecut prin infectie? Sau de fapt e doar o declaratie fara nicio confirmare medicala? O strategie de succes pentru a redeveni relevant si vizibil?

Citește și Smiley, despre cea mai cruntă beție: „Eu nu rezist prea tare la băutură”

Subiectul adevarat este totusi presa de cacat, care n-a gandit deloc si n-a pus nicio intrebare. A transcris vorbirea ca pe un ordin de la guvern si a girat o declaratie a unuia ca pe un adevar probat.
P.S. Si eu am avut holera si ebola. De doua ori. Ca o data nu se pune. Plus tifos si ciuma. Din aia galbena, nu rosie. iCovid!”, – a scris Mircea Badea pe Facebook.

Citește și – Antonia și Alex Velea plănuiau să facă nunta la vară, dar veștile din Italia nu sunt deloc bune

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.
Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter