Reacția lui Tudor Chirilă la cazul fetiței de 10 ani din Brăila care a fost răpită și violată

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 noiembrie 2019, 16:37
Un caz înfiorător a cutremurat românii, când s-a aflat că o fetiță de 10 ani din Brăila a fost răpită din apropierea casei, bătută și violată. Artistul Tudor Chirilă s-a numărat printre oamenii care au reacționat puternic la această știre.

Tudor Chirilă a scris pe Facebook:

„Traiesc un sentiment de disperare, de furie si de neputinta cand citesc articolul de mai jos. Cum au crescut indivizii astia daca au putut face asa ceva? Cumva, violul este expresia cea mai de jos a dezumanizarii. Dar violul asupra unui copil? Dar bataia pana la sange? Cum va privi lumea in care traim copilul asta care a fost strivit de un uragan de ticalosie si abrutizare cand se juca la 100 de metri de casa?

Daca codul penal nu revine asupra pedepselor, inseamna ca suntem gresiti ca oameni. Traim intr-o tara in care politia fraternizeaza cu interlopii. Asta e adevarul. Cati politisti ati vazut in strada care sa ceara masuri de eficientizare a cercetarii penale? Care sa stea in Piata Victoriei si sa protesteze pentru profesia lor?

Avem guvern de Romanie normala. Avem presedinte de Romanie normala. Avem ministru al Justitiei de Romanie normala. Se aude @Ludovic Orban? Se aude Klaus IohannisCătălin Predoiu? Dar Patriarhul Romaniei, Daniel, comenteaza pentru credinciosi un asemenea eveniment? Ce ne spune el noua, turmei?

Peste trei zile stirea asta va fi data uitarii. Se vor mai auzi bulgarii pe cosciugul indignarii noastre, dar cam atat. Indiferenta hraneste Romania viitorului ingropand orice este rau si de care nu vrem sa auzim in goana noastra dupa “ne descurcam noi”. Suntem la fel de vinovati ca violatorii pentru care se pare că iadul ar fi doar o gradinita cu program prelungit.”

Fetița din Brăila a trecut prin orori cumplite în seara de duminică, între orele 18:30 și 20:30. Faptele au fost făcute publice după ce agresorii au fost identificați și reținuți, potrivit Adevărul. Există două ipoteze cu privire la cei doi agresori, în vârstă de 20, respectiv 30 de ani – cea oficială este că cea mică nu îi cunoștea, cealaltă este că aceștia ar fi cunoștințe ale părinților săi din lumea interlopă.

Sursă foto: arhiva Unica, shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter