Drama cântăreței Duffy: „Am fost răpită, violată și drogată”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 11:09

Cântăreaţa britanică Duffy, în vârstă de 35 de ani, a povestit într-o postare publică pe Instagram că a fost răpită, violată şi drogată.

Vedeta nu a oferit detalii privind perioada în care a avut loc agresiunea, dar a menționat că mai multe despre asta a dezvăluit într-un interviu care va fi făcut public în curând.

„Adevărul este, şi credeţi-mă că sunt bine acum, am fost violată şi drogată şi ţinută captivă mai multe zile. Desigur, am supravieţuit. Recuperarea a durat. Nu există un mod uşor de a o spune”, a mărturisit vedeta.

Duffy a spus că nu a avut curaj să vorbească despre aceste traume până acum, dar a dat anul trecut de un jurnalist a încercat să o contacteze de-a lungul anilor în care a prins încredere şi i-a destăinuit acestuia întreaga poveste.

Vă rog să mă susţineţi! 

„Nu vă puteţi imagina de câte ori m-am gândit să scriu despre asta. Mulţi dintre voi v-aţi întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut şi de ce. Un jurnalist m-a contactat, a găsit un mod de a ajunge la mine şi i-am spus totul vara trecută. A fost drăguţ şi m-am simţit minunat să pot vorbi în sfârşit”, a mai scris ea în postare.   Duffy a mulţumit fanilor şi celor 80.000 de urmăritori de pe Instagram și a încheiat mesajul cuurmătoarele cuvinte: „Vă rog să respectaţi că asta este o mişcare delicată pentru mine şi nu vreau nicio intruziune în familia mea. Vă rog să mă susţineţi pentru a face din asta o experienţă pozitivă”.

Aimee Anne Duffy a urcat pe primul loc în topurile muzicale din 12 țări cu piesa “Mercy”, hit ce s-a dovedit a fi cel mai bine vândut single (în peste 500.000 de exemplare) din Marea Britanie, în 2008. A urmat un nou success în cariera artistei cu albumul “Rockferry”, acesta devenind cel mai bine vândut material discographic din UK, în anul lansării.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter