Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 august 2021, 12:59

Mihai Petre (41 de ani) și soția lui, Elwira Petre (39 de ani), fac echipă în sezonul 4 Asia Express- Drumul Împăraților. Cuplul are două fiice, Catinca, în vârstă de 7 ani, și Ariana Ilinca, în vârstă de 2 ani.

Filmările pentru Asia Express 2021 au loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan. Vor mai fi și alte destinații pe rută, însă despre ele vom afla pe parcursul show-ului.

Sezonul 4 se va difuza din toamnă. Din cauza pandemiei de coronavirus, localnicii rareori opresc pentru a ajuta autostopiști, ceea ce reprezintă un mare dezavantaj pentru concurenții din acest sezon.

Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

„Cel mai frustrant este autostopul. Oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să ne ia. Sunt tot felul de reacții. Nu sunt oameni aici pe străzi. E foarte greu să găsești cazare. Toată lumea e precaută, se simte asta”, a spus perechea.

„Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, pe barcă, apartamente, în frig, în grote, oriunde, n-ai ce face”, au completat.

„Asia Express este viața comprimată la maximum. Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mi se pare foarte challenging.

Citește și:

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Alexandra Ungureanu, despre competiția Asia Express: „Mă secătuiește”

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Practic, câștigul nostru este că vom trăi din nou. Ai o singură viață, trebuie să o trăiești. Nu e prima dată când mă lovește realitatea dur. Am fost plesniți knock out. Sunt foarte grele momentele de efort fizic care se cumulează.

Zile întregi în care trebuie să alergi de dimineața până seara. Avem ceva experiență cu anduranța asta. (…) Nu mai suport să mă milogesc, suntem ca ultimii câini.

Cât de greu se poate, atât primești. Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd așa ceva. Mă gândesc la un psiholog bun pentru când ne întoarcem. Sunt convins, pe de altă parte, că va deveni cea mai frumoasă amintire”, a încheiat Mihai Petre.

Celelalte 8 echipe din sezonul 4 Asia Express sunt: Connect-R și Shift; Lidia Buble și sora ei, Estera; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu și mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Cine prezintă Asia Express 2021

Competiția Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express, format TV lansat în anul 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018. Primul sezon a fost găzduit de Gina Pistol (40 de ani) și de actorul Marius Damian (49 de ani).

În sezonul al doilea, Ginei i s-au alăturat artiștii Liviu Vârciu (40 de ani) și Andrei Ștefănescu (43 de ani), care au fost în sezonul al treilea înlocuiți de Oase, câștigătorul sezonului 2, alături de solistul CRBL (42 de ani).

Fiindcă în primăvara lui 2021 a devenit mamă pentru prima oară, Gina a fost înlocuită cu Irina Fodor (32 de ani). Oase și Marius Damian vor găzdui de asemenea competiția TV în sezonul 4.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter