Mihai Constantinescu, în comă. Artistul a suferit două stopuri cardio-respiratorii

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 14 mai 2019, 11:03
Mihai Constantinescu se află în comă. Artistul a suferit, luni seară, un stop cardio-respirator și a fost internat de urgență la spitalul Floreasca din Capitală.

Cântărețul în vârstă de 73 de ani a fost resuscitat timp de 10 minute, iar acum este internat pe secția de Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Pe timpul nopții, Mihai a suferit un al doilea stop cardio-respirator și o hemoragie cerebrală.

Soția acestuia, Simona Secrier, face un apel către oamenii care îl apreciază pe artist să se roage pentru sănătatea lui, situația fiind una gravă.

Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a aceasta, la Agenția Vip.

simona secrier mihai constantinescu

Adrian Daminescu a postat și el un mesaj pe Faceebook despre colegul său de breaslă.

Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.

Mihai Constantinescu a mai avut probleme de sănătate și în urmă cu două luni. El a ajuns la Spitalul Universitar cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă, fiind nevoit să își anuleze mai multe concerte.

În ultimii 10 ani, artistul a suferit două intervenți la inimă. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter