Mihai Bendeac s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul de la AstraZeneca: „Mi-e teamă de ace, dar a fost simplu”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 aprilie 2021, 11:03

Miercuri, 7 arpilie, Mihai Bendeac (37 de ani) s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul de la AstraZeneca. În ciuda controverselor care au apărut legate de reacțiile adverse ale acestui vaccin, Bendeac a declarat că are încredere în medici și “în cei care iau Nobelul, nu în cei care scriu miau ca pisica”.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu. Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență”, a spus Mihai Bendeac, la Antena 3, după ce s-a vaccinat.

Artistul spune că are deplină încredere în știință și în medici și, când vine vorba despre sănătate, se orientează după cercetători nu după persoanele care nu știu să vorbească sau să scrie corect.

Citeşte şi: Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

Citeşte şi: Ce meniu are Gina Pistol după naștere. A trecut de la mărimea M la S

Citeşte şi: Actorul britanic Paul Ritter a încetat din viață la 54 de ani

Citeşte şi: Cântărețul Ben Adams va deveni tătă pentru prima dată

„Dacă facem un mic efort de imaginație, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?! Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu ‘miau’ ca pisica”, a completat actorul.

Mihai Bendeac a avut COVID-19

În luna mai a anului trecut, actorul anunța că s-a infectat cu noul coronavirus când a participat la înmormântarea bunicului său deoarece preotul care a oficiat slujba era, la rândul său, infectat. Din păcate, toată familia s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar cei mai afectați au fost unchiul și mătușa lui Bendeac, care au avut nevoie de spitalizare.

„Exact atunci când a început carantina, eu fusesem la Timişoara câteva zile la rând, dar n-a fost de acolo. Bunicul meu a murit după câteva zile, iar preotul care a fost acolo a fost infectat cu COVID-19. Simptomele au început la mama şi la tata, apoi la fratele meu. După care, o mătuşă şi un unchi au intrat în spital”, a spus Bendeac, în timpul emisiunii iUmor.

Bendeac a explicat că simptomele bolii au fost diferite, iar în cazul său totul au durat 48 de ore.

„S-a manifestat în funcţie de vârstă. Fratele meu a avut doar tuse. Mama şi tata au avut aceleaşi simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musculare extrem de puternice, o stare de oboseală şi nu mai aveam deloc gust şi miros. De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile”, mărturisea atunci actorul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter