Mihai Bendeac, despre orientarea lui sexuală: „Fiți atenți”

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), „Acasă la Măruță”, Mihai Bendeac (38 de ani) a vorbit despre orientarea lui sexuală. „Știu clar de unde a apărut (n.red.: zvonul că ar fi gay). Eram la «Mondenii» și l-am interpretat pe Mircea Solcanu”, a povestit actorul.

Mihai Bendeac, despre orientarea lui sexuală: „Fiți atenți”

„Era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând o persoană gay. Sketch-ul a fost primit uimitor, a doua zi toată lumea avea această expresie: «La naiba». Oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu gay”, a continuat.

„În primă instanță m-a deranjat. După care am avut numai avantaje, și cu femeile, le ridica o curiozitate (…) Apropo de orientarea mea sexuală, la testimonialele «iUmor», le-am zis la un moment dat: «Fiți atenți, în mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, homosexual, în mod sigur nu sunt transexual, etc.». Și au încercat să caute. Nu au găsit, dar aceste afirmații sunt adevărate”, a mai spus actorul.

„Mi s-a întâmplat de două ori în viață să-mi spună cineva: «Am rămas însărcinată». O dată s-a demonstrat ulterior că era o nebunie de 18 ani, ca să arate că nu știu ce… noroc că am vorbit cu maică-sa. Nu era însărcinată”, a mai povestit actorul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât l-a costat pe Mihai Bendeac apartamentul în care locuiește. „E pe două niveluri, este duplex”

Mihai Bendeac, atac de panică în platoul iUmor: „E cel mai rău lucru pe care îl puteți face!”

Legătura dintre prezentatoarea TV Lavinia Petrea și actorul Mihai Bendeac

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și logodnicul ei. Este primul bărbat pe care solista l-a prezentat părinților

„A doua oară a fost cineva care nu mi-a mai dat niciun semn vreo 4 luni de zile, după care mi-a trimis o fotografie cu o ecografie, apoi una cu mâna ei și cu o perfuzie. La distanță una de alta. Mai întâi mi-a trimis ecografia și am sunat-o. I-am spus niște lucruri pe care nu pot să le reproduc aici. După care mi-a trimis acea fotografie cu perfuzia la vreo trei zile distanță și mi-a zis: «Hai, că ai noroc, am făcut avort spontan». Hai mă, mă lași?”, a încheiat.

Mihai a făcut și o serie de dezvăluiri referitoare la show-ul „iUmor”, în juriul căruia se află. „«iUmor» a fost întotdeauna considerat un show controversat din multe puncte de vedere, dar oamenii n-au nici cea mai vagă idee despre cum este de fapt acest show și despre cât nu se difuzează”, a spus.

„Să mă ferească Dumnezeu… Da (n.red.: s-a lăsat cu bătaie). S-a lăsat cu orice, la orice te poți gândi. În momentul în care se filmează acest show, acolo se produce un soi de vortex și în vortexul ăla se întâmplă multe lucruri. Unele dintre ele sunt șterse instantaneu ca să nu cumva să ajungă vreodată să fie văzute de ochiul cuiva”, a încheiat.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter