Ce salariu are Mihai Bendeac de la Teatrul de Comedie

De Unica.ro, pe

Mihai Bendeac (38 de ani) a dezvăluit ce salariu primește din partea Teatrului de Comedie. În cadrul uneia dintre edițiile emisiunii „iUmor”, vorbind despre un colier purtat de Delia, actorul a dezvăluit că nu ar da jumătate din salariul său de la Teatru pentru „niște plastic”.

Ce salariu are Mihai Bendeac de la Teatrul de Comedie

Jurații „iUmor”, Mihai, Delia și Cheloo, discută adesea în culise despre diverse subiect. Protagoniștii celei mai recente conversații au fost Delia și Mihai. „Ai la gât niște mărgele din plastic. Ăsta nu are mai mult de 2 dolari. Cât să fie un choker de mărgele?”, a spus Mihai Bendeac. „El s-a obișnuit că a făcut așa în alte sezoane să facă niște content”, a replicat Delia.

După un search rapid pe Google, actorul a descoperit că accesoriul Deliei valorează 3.000 de lei. „Lasă-mă, 3.000 lei. Niște plastic. Am salariul la teatru 6.400 lei. Adică să dau jumătate pe un choker amărât”, a mai spus Mihai. „El ne îngroapă în bani, nu pleacă în vacanțe, câștigă atâta. Am și un breloc. Nu mai știu cât a costat”, i-a răspuns Delia.

Tot în culisele „iUmor”, într-un alt sezon, Delia a dezvăluit cât a costat una dintre gențile ei. „Zi, Matache, [cât costă geanta] că dacă e mai mult decât mașina mea, crede-mă că te bat aici, în fața camerei”, a spus Mihai Bendeac atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihai Bendeac, despre dependența de somnifere: „Iau de pe la 22-23 de ani”

De ce a refuzat Mihai Bendeac să facă parte din juriul „Românii au talent”

Mihai Bendeac, atac de panică în platoul iUmor: „E cel mai rău lucru pe care îl puteți face!”

Legătura dintre prezentatoarea TV Lavinia Petrea și actorul Mihai Bendeac

„Mașina mea… nu știu cât e, cred că vreo 12.000 de euro”, a continuat. „Nu, e mai puțin… E vreo… 9, 10 mii de euro. Nu știu de ce-s așa scumpe. Nu știu care-i faza, n-am înțeles-o”, a răspuns Delia. „Tu realizezi că mașina mea este mai ieftină decât geanta lui Matache? Eu n-am bani, dar nu-s sărac”, a completat Cheloo atunci.

Cât l-a costat pe Mihai Bendeac apartamentul în care locuiește

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), „Acasă la Măruță”, Mihai Bendeac a dezvăluit cât a costat apartamentul în care locuiește. Duplexul se află pe Bulevardul Unirii.

„Îți spun exact cât am dat pe apartament acum câțiva ani de zile, acum nu știu cât ar fi. A fost 185 de mii de euro. Acum o fi 190 de mii de euro, cât să fie… E un apartament de 90 de metri pătrați. Singura șustă este că e pe două niveluri, este duplex. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii”, a povestit Mihai Bendeac.

„Sunt atât de dement încât așa sta la Universitate unde este rondul ăla. Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aș face casa. Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului. Asta este cea mai mare temere pe care o am, de intimitate, de-aia am totul tras în casă”, a mai spus.

„La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiționat, sunt 16 grade. Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter