Mihai Bendeac ia în derâdere declarația Anei Maria Mocanu despre viol

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 iunie 2020, 12:29
În contextul în care

vloggerul Colo a fost arestat și pus sub acuzare pentru instigare la viol, iată că iese la lumină un video cu Mihai Bendeac în care ia în derâdere declarația unei fete violate, victima fiind întocmai Ana Maria Mocanu, fostă asistentă TV în emisiunea lui Dan Capatos.

Mihai Bendeac a realizat acest video în anul 2015, înse atitudinea juratului iUmor este șocantă și revoltătoare: “Bună seara, există cineva care îmi face relativ zilnic un fel de revista presei. Mi-a trimis o știre de astăzi și nu pot să mă abțin să trăiesc și restul articolului împreună cu voi. Haaaa, haaa”, – spune Mihai Bendeac în deschidere.

“Începutul este fabulos. Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură, o fată, asistentă TV, nu știu”, – continuă Mihai Bendeac care îi ironizează declarația victimei: “Eram doar un copil, eram doar la liceu (…) Recunosc că eram mai naivă.” – citește Mihai Bendeac, care adaugă: ”Asta e pe sistemul mă împiedic des”.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

”Mi-a fost mult teamă să mai merg la liceu. De aceea în prima sesiune am și picat la Bac”, – spunea victima. Mihai Bendeac izbucnește în hohote de râs și completează: „Băi ești nebun, d-aia a picat la Bac în prima sesiune că a fost violată de căre meditator. Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp. Deci Ana Maria Mocanu nu a luat bacalaureatul pentru că a fost violată. Măicuță!”, – încheie Bendeac.

Citește și – Răsturnare de situație. Răzvan Simion a ales despărțirea de Lidia Buble

Citește și Carmen Harra a prezis despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter