Mihaela Tatu revine în atenția publicului din România. Ce proiect are vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 februarie 2021, 16:08

Mihaela Tatu (57 de ani) începe anul 2021 cu un nou proiect. Fosta moderatoare a celebrei emisiuni de la Acasă TV, “De 3 x femeie”, revine în atenția publicului din România cu o emisiune ce va fi difuzată la radio.

Proiectul intitulat “Nani Nani” a fost inițiat de un brașovean, iar Mihaela Tatu se va ocupa de cititul poveștilor pentru copiii.

Citeşte şi: Mihaela Tatu, dezvăluiri despre divorț: „M-am uitat în ochii lui și l-am întrebat dacă poate spune te iubesc”

Vedeta de televiziune se declară entuziamată de această emisiune audio și spune că nu avea cum să rateze o astfel de oportunitate.

„Îmi trec prin fața ochilor tot felul de propuneri de proiecte. Eu sunt o persoană care judecă mai întâi cu inima și asta are și avantaje, dar și dezavantaje. Iar când a apărut un proiect cu povești pentru copii, inima mea pe loc a zis, da. Așa am ajuns eu în aventura Nani Nani, iar dacă o să ascultați cu atenție poveștile interpretate de mine, o să auziți pe fundalul lor o inimă care bate tare-tare. Da, da, e inima mea!”, a dezvăluit Mihaela Tatu, potrivit click.ro.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Tudor Stoica, inițiatorul proiectului, a explicat că poveștile vor veni în completarea celor care sunt citite de părinți și nu trebuie ca emisiunea să-i facă pe părinți să renunțe la acțiunea de a citi copiilor povești.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter