Cleopatra Stratan și Mihaela Tatu, revedere emoționantă după 17 ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 16:52

Recent, în mediul online, Cleopatra Stratan (19 ani) a recreat un moment petrecut cu 17 ani în urmă, în emisiunea „De 3 ori femeie”, găzduită de Mihaela Tatu (58 de ani). Atunci în vârstă de doar 2 ani, Cleopatra se afla în brațele prezentatoarei TV, în timp ce tatăl ei, Pavel Stratan (51 de ani), interpreta live piesa „Eu beu”.

Cleopatra Stratan și Mihaela Tatu, revedere emoționantă după 17 ani

„Ce revedere frumoasă am avut cu Mihaela Tatu, după 17 ani! ❤️❤️❤️”, a scris Cleopatra în descrierea colajului. „Te iubesc! Acum ca și atunci 🤗”, a comentat Mihaela Tatu. „Și eu! Aveți toată aprecierea și tot respectul nostru! ❤️❤️❤️❤️”, a răspuns solista.

„Tu ai crescut, dar Mihaela este neschimbată și foarte frumoasă!; Ce frumoasă este doamna Mihaela! Nu s-a schimbat deloc!; Unii întineresc, alții îmbătrânesc. Frumos circuitul vieții; Ce frumos! Felicitări fată frumoasă, pentru evoluția ta!; Îmi aduc aminte de ziua aceea; Cât de frumos!”, au fost doar câteva dintre celelalte comentarii ale postării.

Cleopatra Stratan a cucerit inimile românilor la vârsta de doar 3 ani, cu piesa „Ghiță”. În iunie 2018, după o lungă pauză în care s-a dedicat școlii, artista a revenit în atenția publicului cu melodia „Te las cu inima”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cleopatra Stratan a publicat o fotografie rară alături de mama ei. „Cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

Solista are 6 recorduri mondiale. Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoașterea pentru cea mai tânără cântăreață care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donați în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” național (o piesă situată pe locul 1 în topuri naționale).

Al șaselea, dar nu cel din urmă record, este și cel mai reprezentativ titlu, și anume cel de cea mai tânără interpretă de succes. Cleopatra l-a depășit astfel pe francezul Jordy, care a înregistrat un succes similar în Franța, la 4 ani și jumătate, cu piesa „Dur dur d’etre bebe”.

Mihaela Tatu și-a început cariera în televiziune în anul 2000, prezentând emisiunea „Viața bate filmul”, urmată în 2001 de emisiunea „De 3x femeie”. Cleopatra este născută în anul 2002, ceea ce înseamnă că ediția în care a apărut s-a difuzat în anul 2004.

În 2011, prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu fibrom uterin. După operație și după o perioadă de recuperare, Mihaela Tatu a decis să se retragă din televiziune.

Foto: Captură YouTube; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter