Mihaela Tatu s-a întors din pelerinaj. Află cum a învins boala

De Diana Zagrean, pe

După ce a învins fibromul uterin, Mihaela Tatu (50 de ani) a decis să renunțe la televiziune și să pornească în aventura vieții ei, un pelerinaj de șase săptămâni în Spania.
Fosta prezentatoare Acasă Tv a pornit în ventura vieţii ei după ce a reuşit să învingă o boală teribilă. În 2010, vedeta a fost diagnosticată cu fibrom uterin, pe care l-a şi operat în luna iunie a anului trecut. După această încercare grea prin care a trecut, Mihaela Tatu a decis să ia o pauză şi să călătorească prin lume.
A ales celebrul „El Camino” sau Camino de Santiago, unul dintre cele mai dificile trasee din Europa, de peste 800 de kilometri. Vedeta a pornit în pelerinaj cu un rucsac de 12 kilograme în spate, un sac de dormit și mult curaj.
„Am făcut 800 și ceva de kilometri pe jos. Într-o lună îi străbați în mod normal. Ar veni cam 30 de kilometri pe jos, zilnic, dar eu i-am făcut în șase săptămâni. cel mai mult am mers pe jos 38 de kiloemtri, mi-am rupt și adidașii.
Am făcut tendinită și bășici pe drum, din cauza traseului, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns la capăt”, a povestit Miahela Tatu după ce a revenit în ţară.
Fosta prezentatoare a vorbit şi despre planurile ei de viitor, care include călătorii, munca într-o grădiniţă şi găsirea sufletului pereche.
„Când voi ieși la pensie vreau să fac toate pofesiile pe care mi le-am dorit.Vreau să predau la o gădiniță, vreau să stau într-un salon de hair-styling și la o herghelie de cai”, a mai spus ea.
Foto: Arhiva Libertatea
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter