Michael Schumacher a fost internat într-un spital din Paris

De Oana Savin, pe
Michael Schumacher a fost internat într-un spital din Paris, luni, pentru un tratament nou realizat de un chirurg francez.

Fostul campion de Formula 1 nu a mai fost văzut în public de când a suferit un accident la schi în Alpii Francezi, în urmă cu aproape șase ani.

Schumacher, care a împlinit 50 de ani în ianuarie, a suferit răni grave la cap și a fost plasat în comă indusă timp de mai multe luni. Atunci, medicii au declarat că este norocos că încă trăiește.

În toți acești ani, Michael a primit îngrijiri de specialitate la casa sa din Elveția, însă familia sa a refuzat să dea detalii privind starea de sănătate a pilotului.

Potrivit Le Parisien, Schumacher a fost internat la spitalul Pompidou din sud-vestul Parisului, în cursul zilei de luni.

Potrivit unor surse, fostul șofer Ferrari este supus unui tratament bazat pe o transfuzie de celule stem și se află sub supravegherea chirurgului francez Philippe Menasche.

Meiducl în vârstă de 69 de ani este cunoscut pentru că a realizat primul transplant de celule embrionice pe un pacient cu insuficiență cardiacă în anul 2014 și este specializat în cercetarea celulelor stem.

Michael Schumacher rămâne cel mai de succes șofer de Formula 1, după ce a câștigat 91 de Grand Prix-uri și a obținut șapte titluri mondiale.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter