Michael Schumacher nu mai este imobilizat la pat și nici conectat la aparate

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 17 decembrie 2018, 14:02
Legenda Formulei 1, Michael Schumacher, nu mai este imobilizat la pat și nici conectat la tuburi, însă încă necesită asistență medicală.

Luna aceasta se împlinesc cinci ani de la accidentul de schi din Alpii Francezi care l-a scos din circuit pe Michael Schumacher, cinci ani în care familia sa a refuzat să ofere detașii despre starea de sănătate a campionului.

Informațiile au fost puține și rare, iar fanii săi sunt nerăbdători să afle cât mai multe despre felul în care evoluează multiplul campion de Formula 1.

În luna august, „rude apropiate” au declarat pentru revista „Paris Match” că Michael încă arată emoții și plânge deseori când vede frumusețea naturală.

Managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să ofere informații despre condiția legendei F1.

În general media nu a dat informații despre viața privată a lui Michael și a Corinnei. Odată, într-o discuție lungă, Michael mi-a spus: nu trebuie să mă mai suni anul viitor, dispar”, a declarat Kehm.

Cred că era visul lui secret să poată face acest lucru într-o zi. De aceea încă doresc să protejez dorințele lui și nu las să îmi scape nicio informație”, a explicat ea.

Dar acum, în apropierea aniversării campionului, care va împlini 50 de ani pe 3 ianuarie, Daily Mail a făcut puțină lumină în ceea ce privește starea de sănătate a lui Schumacher.

Se pare că germanul nu mai este conectat la aparate și nici nu mai este imobilizat la pat, însă primește îngrijiri medicale.

Pentru aceste îngrijiri primite în casa sa din Elveția, familia Schumacher plătește peste 50.000 de lire sterline pe săptămână.

Potrivit unui raport al unui respectat scriitor despre Formula 1, Michael locuiește în aripa centrală a casei, alături de întreaga sa familie.

Informații anterioare sugerau că el ar fi stat într-un spital amenajat în castelul elvețian.

Fostul șef al lui Schumacher de la Ferrari, Jean Todt, a dezvăluit cu puțin timp în urmă, că îl vizitează pe german de două ori pe lună. De asemenea, el a spus că a urmărit împreună cu Michael Schumacher Marele Premiu din Brazilia, câștigat de Lewis Hamilton.

Sunt întotdeauna atent cu astfel de informații, dar este adevărat. Am urmărit cursa împreună cu Michael Schumacher în casa sa din Elveția”, a mărturisit Jean Todt în luna noiembrie.

Michael Schumacher (49 ani) a avut un grav accident la schi în decembrie 2013, suferind un traumatism cranian. El nu a mai reușit să revină la viața normală în ultimii cinci ani, fiind sub supraveghere medicală permanentă la domiciliul său din Elveția.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter