Michael Buble a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame

De Oana Savin, pe
Michael Buble a fost recompensat, vineri, cu o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame. În timp ce accepta distincția, artistul a avut lacrimi în ochi.

Buble și soția sa, actrița Luisana Lopilato, care s-a aflat în public, au fost vizibil emoționați în timpul discursului cântărețului în care a adus un tribut familiei sale.

Pe lângă câteva mulțumiri, Michael, în vârstă de 43 de ani, a onorat-o pe soția sa: „Soția mea care, nu există nimic ce pot spune care să exprime ceea ce simt pentru ea și despre momentele prin care am trecut. Ea este eroul și stânca mea”.

Cei doi au trecut prin clipe terifiante împreună, când fiul lor, Noah, a fost diagnosticat cu cancer la ficat și a făcut mai multe luni chimioterapie.

În timp ce Michael de abia își reținea lacrimile în timp ce vorbea despre Luisana, ea a fost văzută când își ștergea o lacrimă în momentul în care Buble a amintit despre cei trei copii ai lor: Noah în vârstă de 5 ani, Elias, de 2 ani și Vida care are trei luni.

Michael Buble a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame

Foto: Michael Buble și soția sa, Luisana

Potrivit artistului, copiii „mi-au dat un scop în viață și au făcut zile ca acestea chiar mai dulci deoarece pot înțelege cu adevărat cât de frumoase sunt clipele bune”.

Cu cât trăiesc mai mult, cu atât realizez că dragostea nu este pe gratis. Iubirea are un preț mare. Cu cât iubești mai mult, cu atât ești mai rănit și mai mari sunt șansele să suferi”, a precizat Michael Buble în discursul său

Și când m-am trezit în acestă dimineață m-am gândit la asta deoarece m-am gândit la asta pentru fiecare dintre voi – toți acei oameni care m-au iubit și susținut în vremuri bune și rele, aș risca acea dragoste de un milion de ori pentru voi toți. Așadar, vă mulțumesc pentru această onoare”, a încheiat cântărețul.

La eveniment au mai participat Priscilla Presley și David Foster, cu care Buble a colaborat.

Michael Buble a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame

Michael Buble este cunoscut pentru faptul că este și un bun om de divertisment, astfel că nu s-a sfiit atunci când a primit steaua și s-a aplecat pentru a-i acorda un sărut, atunci când se afla singur pe covorul roșu.

Michael Buble a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame

Foto: Michael Buble sărută steaua de pe Walk of Fame

Citește și: Maria Sharapova, din nou foarte sexy. Cum s-a pozat sportiva 

Citește și: Shakira a izbucnit în lacrimi pe scenă VIDEO 

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter