Pink a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

De Oana Savin, pe
Pink a fost recompensată, pentru întreaga sa carieră, cu o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame. La ceremonie a fost însoțită de soțul ei, Carey Hart, și de cei doi copii ai cuplului.

Este ireal. A fost o călătorie în ultimul timp gândindu-mă la această carieră pe care cumva am reușit să o am. Am semnat primul contract cu o casă de discuri în urmă cu 23 de ani”, a afirmat cântăreața în discursul său de acceptare.

Pink a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Pink alături de soțul ei și cei doi copii

De asemenea, ea a vorbit despre obstacolele peste care a trecut în cariera sa, inclusiv despre decizia de a pleca dintr-o trupă de fete care nu avea succes și despre renunțarea la droguri.

Am realizat exact ce am vrut să realizez. Deoarece întotdeauna am știut care sunt punctele mele forte. Nu vând sex, nu vând parfumuri, nu sunt cea mai drăguță, nu sunt cea mai bună. Am destul talent și lucrez la lucrurile mele și îmi las capul în jos și câștig. Și mă încarc și mă încarc și mă încarc. Și nu renunț. Așa că atunci când nu vindeam albume, vindeam totuși săli întregi de concerte. Nu a fost nevoie să câștig concursuri de popularitate. Am vrut să fiu artist de turnee și am vrut să fiu grozavă în ceea ce am făcut. Și la aproape 40 de ani pot să spun că sunt grozavă la ceea ce fac”, a adăugat ea.

În cadrul ceremoniei au mai ținut discursuri și Ellen DeGeneres și comedianta Kerri Kenney-Silver, care au venit să o susțină pe artistă.

Pink a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Kerri Kenney-Silver, Pink și Ellen DeGeneres

Steaua lui Pink, pe numele ei adevărat Alecia Moore, este localizată lângă cea a lui Jackie Chan și Dwayne „The Rock” Johnson, în fața Teatrului Dolby.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter