Tribut pentru Stan Lee: Steaua sa de pe Walk of Fame, acoperită cu flori

De Oana Savin, pe
Steaua de pe Hollywood Walk Of Fame a lui Stan Lee a fost acoperită cu flori, ca tribut adus creatorului de benzi desenate. Între timp, întreaga lume deplânge decesul co-fondatorului Marvel Comics.

Stan Lee, care a încetat din viață, luni, la vârsta de 95 de ani, a creat mai mulți supereroi precum Spider-Man, The Fantastic Four și The Incredible Hulk.

De atunci, personajele sale au părăsit paginile cărților de benzi desenate și au devenit francize de miliarde de dolari la Hollywood.

La câteva ore de la anunțul decesului său, mai mulți fani, unii purtând tricouri cu cele mai faimoase creații ale lui Lee, au mers să viziteze steaua acestuia de pe Walk Of Fame din Hollywood pentru a-i aduce un tribut.

Mulți au lăsat buchete de flori, în timp ce o revistă de benzi desenate cu Spider-Man a fost pusă pe steaua lui Stan Lee.

 

View this post on Instagram

 

Así está la estrella de #StanLee en el paseo de la fama de Hollywood 😭😭😭 Gran Homenaje para un grande de los comics

A post shared by Actualidad de la Gran Pantalla (@actualidaddelagranpantallacine) on

O scrisoare plasată alături de o coroană de flori din partea Camerei de Comerț a Hollywood-ului, spunea: „Dragă Stan, ce minune ești, o icoană culturală, ne-ai făcut foarte fericiți. Odihnește-te în pace, Walk of Fame”.

Și Marvel a adus un tribut lui Lee, numindu-l „creatorul, vocea și campionul” companiei.

„Astăzi, Marvel Comics și compania Walt Disney fac o pauză și reflectă cu mare tristețe asupra decesului Directorului Emerit Marvel, Stan Lee”, se arată pe site-ul companiei.

Cu inima grea, împărtășim cele mai profunde condoleanțe cu fiica și fratele său, și onorăm și ne amintim de creatorul, vocea și campionul Marvel”, au mai scris reprezentanții site-ului.

Stan Lee a fost la fel de extraordinar ca personajele pe care le-a creat”, a afirmat și Bob Iger, directorul executiv al companiei Walt Disney.

Mărimea imaginației sale a fost depășită doar de mărimea inimii sale”, a subliniat el.

Citește și: Stan Lee a murit. Creatorul celebrelor personaje Spiderman și Iron Man avea origini românești

Citește și: Asistenta personală a lui Meghan Markle a demisionat la doar șase luni de la nunta Ducesei

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter