Mesajul emoționant transmis de familia lui George Michael, la un an de la moartea artistului

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Miercuri, 27 decembrie 2017, 12:54
A trecut deja un an de la moartea lui George Michael. Artistul a fost găsit fără suflare de către partenerul lui, Fadi Fawaz, chiar în ziua de Crăciun, iar cei apropiați lui sunt  încă extrem de afectați de dispariția definitivă a lui George.

Membrii familiei au făcut public un mesaj dureros pentru regretatul artist, la un an de la moartea lui.

„Anul acesta a reprezentat o serie de provocări noi și dificile pentru aceia dintre noi care l-am iubit pe Yog, mai ales că în această lună am putut auzi „Last Christmas” și „December Song” în magazine, mașini și radiori, așa cum se întâmpla de zeci de ani, doar că acum el nu mai este printre noi”, a scris familia sa.

Potrivit site-ului „Your Only George”, porecla Yog „derivă din pronunția greacă a numelui George – Georgios Kyriacos Panayiotou”.

„Acest Crăciun va fi greu fără el, dar știm că nu suntem singuri în această suferință și că tristețea familiei noastre și a prietenilor apropiați ai lui George este împărtășită de mulți dintre voi”, se mai arată în declarație.

Familia lui George Michael a încheiat mesajul cu o urare specială pentru fanii cântărețului:

„Yog, care iubea Crăciunul, și spera întotdeauna că va fi zăpadă în această zi, ar vrea ca fiecare dintre cei care l-au iubit și l-au admirat să ridicați un pahar în cinstea lui, să vă bucurați de muzica lui și să vă gândiți la el cu plăcere, bucurându-vă de aceste momente alături de cei dragi vouă”.

Reamintim că George Michael a murit în urma unei insuficienţe cardiace pe 25 decembrie 2016, la vârsta de 53 de ani, în reşedinţa sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire, în sud-estul Marii Britanii. Michael, care s-a născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vandut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.

Citește și – Femeile din viața lui George Michael

Citește și – George Michael detesta felul în care arata și devenise un retras înainte să moară

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter