Meniul zilnic care l-a ajutat pe actorul Valentin Rupiță să slăbească 25 kg în șase luni

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 13:59

Actorul Valentin Rupiță (59 de ani), cunoscut mai ales pentru aparițiile sale în emisiunea moderată de Florin Călinescu, “Chestiunea Zilei”, a reușit performanța de a slăbi 25 de kilograme în șase luni. Actorul nu este la prima sa luptă cu greutatea, în trecut reușind să dea jos 38 de kilograme, după ce a urmat o dietă prescrisă de medic.

Invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Valentin Rupiță a vorbit despre noua sa victorie împotriva kilogramelor nedorite și spune că principalul motiv pentru a decis acum să slăbească a fost pentru a putea avea grijă de nepoțica sa.

Frica este primul lucru care s-a instalat. Dacă stai bine să te gândeşti, îţi dai seama că trebuie să faci ceva pentru sănătatea ta. Unul dintre motivele principale este nepoţica mea, care pe 5 aprilie împlineşte cinci ani şi trebuie să mă ţin în continuare de educaţia ei – a precizat Rupiță.

Legat de dieta pe care a urmat-o de data aceasta, actorul a spus că a fost la un consult medical pentru ca specialistul să-i prescrie un stil alimentar corect, s-a lăsat de fumat și face cât de des poate efort fizic. Valentin Rupiță a mai menționat că în 1996, când s-a angajat la Pro TV, cântărea 153 de kilograme.

Eu stau la etajul 4 şi urc fără lift. Trebuie să ajung la doctor la sfârşitul lui aprilie şi mi-a spus că nu îmi mai pune stent. În 96, când eu am intrat în Pro TV, am avut faimoasa greutate de 153 de kilograme. Sunt 600 şi ceva de zile de când nu mai fumez. Cel mai mult am slăbit 38 de kilograme, de frică să nu mă operez pe coloană, asta mă păștea din cauza greutății mele. Însă am mai avut ‘abateri’, am mai luat câteva kilograme. Însă mă simt extraordinar de bine așa cum sunt acum a adăugat actorul.

Citeşte şi: Antonia: „Mi-e rușine să vorbesc în română. N-o să mai vorbesc la televizor!”

Citeşte şi: Cine sunt cei 18 concurenți care intră în lupta „Chefi fără limite”

Citeşte şi: Vloggerița Bibi, la un an după ce a fost cerută în căsătorie de Antonio Pican: „Nu urmează și nuntă, și copii”

Citeşte şi: Speak și Ștefania, noi detalii despre nuntă: „Cea mai mare petrecere”

Rupiță i-a dezvăluit lui Măruță și meniul care l-a ajutat să slăbească:

Micul dejun: 2 portocale roșii, 1 banană, 1 măr sau 1 pară + 100 g telemea sau 70 g fulgi de ovăz + 1 lingură de stafide + 1 lingură semințe chia + 300 ml lapte sau omletă + 2 dfelii de pâine de secară

Gustare 1: 330ml kefir

Prânz: 230 g sarmale sau 200 g ficăței fierți sau 200 g cotlet  porc

Gustare 2: 15  migdale

Cina:160 g hering în sos tomat (la conservă) + ridichi sau 200g brânză cottage, 1 iaurt cu 2% grăsime și o lingură semințe de floarea soarelui sau de bostan.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter