Florin Călinescu pleacă de la Pro TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 iulie 2021, 11:08

Florin Călinescu (65 de ani) încetează colaborarea cu Pro TV. Îndrăgitul actor și om de televiziune a anunțat plecarea de la trustul cu care colaborează din 1995, pe pagina sa de Facebook.

“Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, și la” Românii au talent “. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, este mesajul transmis de Călinescu, în online.

Citeşte şi: Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele. Care sunt simptomele acestei boli

Reprezentanții trustului media nu au dezvăluit, până acum, despre motivul plecării actorului.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au precizat reprezentanții Pro TV, pentru Click.

Citeşte şi: Blestemul din familia lui Florin Călinescu. Vărul acestuia s-a sinucis

Florin Călinescu, jurat la “Românii au talent” din 2015

Florin Călinescu face parte din garda veche a Pro TV-ului, lucrând în acets trust chiar de la înființarea lui, în 1995. Printre celebrele proiecte televizate de la Pro TV, a realizat „Chestiunea zilei”, „Te uiţi şi câştigi” şi „Ora şapte, bună dimineaţa”. De asemenea, a fost şi jurat în show-ul „Uite cine dansează”, în 2017.

În urmă cu doi ani, Călinescu a mai vorbit despre intenția unei retrageri din televiziune pentru a intra în politică.

“Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză”, spunea actorul, în 2019.

Ulterior, Florin Călinescu a renunțat la ideea de a intra în politică, rămânând în trustul TV care l-a consacrat.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter