Florin Călinescu revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta

De Unica.ro, pe

Florin Călinescu (65 de ani) revien pe micile ecrane cu o nouă surpriză. Celebrul om de televiziune va fi gazda unui show care-i poartă numele, “Florin Călinescu Show”, emisiune ce va fi difuzată la Prima TV, din data de 19 octombrie, în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 20.00 la 22.00.

Florin Călinescu a plecat de la Pro TV în vara acestui an

Pe 19 iulie, Călinescu și-a anunțat plecarea de la Pro TV printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook: “Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul manegment al PRO TV. Deci, și la ”Românii au talent“. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”

Citeşte şi: Florin Călinescu, anunț despre planurile sale după plecarea de la Pro TV

Citeşte şi: Andreea Bănică poartă sutien și când doarme. Care e motivul. „Nu sunt adepta lor. E groaznic!”

Citeşte şi: Fosta Miss Marea Britanie, Kirsty Bertarelli, mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Angela Gheorghiu, declarații controversate despre personalitățile muzicii românești: „Cine a fost Ciprian Porumbescu?”

La momentul respectiv, actorul s-a declarat dezamăgit de cum s-au schimbat lucurile în media în ultimii ani:

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există.”

Foto- Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter