Florin Călinescu, anunț despre planurile sale după plecarea de la Pro TV

De Unica.ro, pe

În urmă cu o lună, pe 19 iulie, Florin Călinescu (65 de ani) și-a anunțat plecarea de la Pro TV printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook: “Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul manegment al PRO TV. Deci, și la ”Românii au talent“. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”

Îndrăgitul actor și om de televiziune s-a declarat dezamăgit de cum s-au schimbat lucurile în media în ultimii ani, spunând că “spiritul Pro nu mai există”: „Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există.”

Citeşte şi: Mihai Bendeac, ironii la adresa lui Florin Călinescu după anunțarea noului proiect în televiziune

Recent, tot în mediul online, Florin Călinescu a ținut să vorbească despre planurile sale de viitor. Actorul spune că nu are de gând să-și facă o televiziune, așa cum se zvonea.

„Ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant.

Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni. O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea”, a dezvăluit Călinescu într-o intervenție live, pe Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter