Florin Călinescu, reacție dură după ce s-a zvonit că ar fi murit

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 11:39

Florin Călinescu (65 de ani) este cea mai recentă „victimă” a goanei după succes în mediul online. Din dorința de a obține vizualizări și aprecieri, unii recurg la glume macabre, susținând că anumiți artiști, actori și/sau prezentatori TV s-au stins din viață.

Florin Călinescu, reacție dură după ce s-a zvonit că ar fi murit

„Sunt între România și Serbia, un loc minunat drag mie și vreau să le spun tuturor cretinilor care vehiculează pe Internet faptul că sunt mort. Uitați-vă! Sunt mort?”, a transmis Florin Călinescu, într-un live pe Facebook.

După retragerea din show-ul „Românii au talent”, din juriul căruia a făcut parte între anii 2015 și 2021, prezentatorul a găzduit la Prima TV, între octombrie 2021 și martie 2022, „Florin Călinescu Show”.

Florin Călinescu este un actor de film, teatru și voce, realizator de emisiuni radio și de televiziune și politician. Este de profesie actor, dar a devenit, după 1990, una dintre cele mai importante personalități TV. A debutat în cinematografie în anul 1981 în producția „Lumini și umbre”.

A colaborat des cu regizorul Nae Caranfil, care l-a distribuit în filme precum „E pericoloso sporgersi”, „Asfalt Tango” și „Filantropica”. Florin Călinescu a condus două ziare, „Știrea Zilei” și „Academia Cațavencu”, și a fost director al Teatrului Mic din București. A fost căsătorit timp de 27 de ani cu actrița Ana-Maria Călinescu, până la decesul acesteia din anul 2005. Perechea a avut împreună doi fii, Luca (d. 2012) și Petru.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cu ce se ocupă mama lui Puya. „Se descurcă mai bine decât mine, chiar”

Sofia Jirau, primul model al brandului Victoria’s Secret cu sindrom Down

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, 17 ani de iubire. „Nu-mi pare rău de nimic”

Dragoș Moștenescu, altă „victimă” a trendului macabru

Și despre Dragoș Moștenescu (54 de ani), actorul care l-a interpretat pe Costel Jurcă în serialul „La bloc”, s-a zvonit că ar fi decedat.

„Am luat-o ca atare, am făcut un mic Tik Tok de răspuns, în care eu sunt viu și mă uit la videoclip. Nu vreau să bag foarte mult în seamă. A făcut înconjurul țării, a ajuns virală, dar nu mă cobor. E dorința de like-uri, ca dovadă că omul a făcut nu știu câte vizionări”, a declarat Dragoș Moștenescu, în cadrul emisiunii „Star News”, potrivit Spynews.

„Este goana după notorietate, după afirmare cu orice preț. Știți cum e, e moda, facem orice, ieșim în pielea goală, vorbim de alții că au murit. Ăștia sunt oamenii, ei încearcă pe toate căile și cu toate mijloacele să atragă atenția. Am văzut și eu pe Tik Tok. M-au sunat tot felul de rude, prieteni, oameni cunoscuți și necunoscuți, i-am asigurat că sunt ok”, a adăugat actorul.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter