Unde s-a retras în autoizolare Florin Călinescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 aprilie 2020, 14:26
Florin Călinescu, asemenea colegilor de breaslă, atunci când nu are angajamente profesionale, își petrece timpul în autoizolare la domiciliu, doar că îndrăgitul om de televiziune a ales să facă asta la țară, acolo unde are o moșie în toată regula.

Florin Călinescu are o mică fermă în județul Argeș și a ales să-și petreacă acaestă perioadă de izolare impusă de epidemia cu coronavirus la țară: „Am o gopodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște. Am și o vulpe pe care nu am prins-o încă, din spatele casei. Eu de mai mulți ani de zile trăiesc în felul acesta și nu mi se pare că este ceva special. Nu am percepția unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pământ și ies mereu în curte”, – a declarat Florin Călinescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și –  Cabral dezvăluie experiențele personale trăite în spitalele din România

„În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, – a mai dezvăluit Florin Călinescu pentru click.ro.

Citește șiIleana Badiu, despre soțul său medic în prima linie: „Războiul își are terenul de luptă în spitale, iar ei sunt soldații”

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter