Melania Trump, grădinărit cu stil. Ce ținută a purtat Prima Doamnă a Americii

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 05 august 2020, 15:13
Pentru a planta un copac în grădina de la Casa Albă, Melania Trump a optat pentru o ținută foarte elegantă. Cum a arătat Prima Doamnă a Americii.

Melania Trump este din nou în atenția presei din cauza unei ținute pe care experții o consideră neadecvată pentru momentul în care a fost purtată. După ce, în plin scandal, a apărut cu o jachetă pe care scria „Mie nu îmi pasă, ție?”, în timpul unei vizite la un adăpost pentru copiii de imigranți din Texas, soția lui Donald Trump a ales să meargă pentru a planta un puiet de stejar Eisenhower în grădina Casei Albe încălțată cu pantofi stilleto cu toc înalt și o fustă cu motive florale care a fost evaluată la 4000 de dolari, conform The Guardian.

melania trump in gradina

Expertul în grădinărit Alys Fowler a dezvăluit că nu look-ul este problema, ci faptul că astfel de încălțări îți pot creea adevărate probleme de sănătate, dacă încerci să ridici ceva greu în timp ce le porți, fiind o presiune pentru spate.

Bineînțeles, Prima Doamnă nu avea intenția să ridice nimic. După ce a aruncat, cu o lopată aurie, puțin pământ la rădăcina plantei, ea și invitații ei – de asemenea, îmbrăcați neadecvat pentru grădinărit – au plecat.

„Chiar și regina rămâne până când pomul este udat”, a comentat Fowler.

În ciuda criticilor ce au apărut la adresa ei, Melania Trump a fost foarte mulțumită de evenimentul pe care l-a găzduit: „Am avut onoarea de a contribui astăzi la frumosul și istoricul parc de la Casa Albă, plantând un stejar” a scris Prima Doamnă pe o rețea de socializare.

melania trump planteaza un stejar

Alături de Melania Trump, au participat la eveniment nepoata preşedintelui David Eisenhower şi strănepotul de cinci generaţii al preşedintelui James Monroe.

melania trump in gradina casei albe

Ceremonia de plantare a copacului a coincis cu întâlnirea cu preşedintele kenyan Uhuru Kenyatta şi soţia sa Lady Margaret Kenyatta.

melania si donald trump, alaturi de presedintele Kenyei si sotia sa

Pentru amatorii de natura si calatorii, nu rata cele mai frumoase gradini din lume si, daca ai timp, viziteaza cele mai colorate orase din lume. O sa ramai fascinat!

Citește și: 

Lady Gaga a pozat nud și a postat imaginile pe o rețea de socializare FOTO

Ținutele purtate de Prințul Harry și Meghan la nunta regală pot fi văzute în cadrul unei expoziții

Sursă foto: Instagram / Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter