Melania Trump a aprins luminițele din bradul de Crăciun

De Oana Dinu, pe
Melania Trump a aprins luminițele din bradul de Crăciun de la Casa Albă, după ce Donald Trump și publicul au spus numărătoarea inversă de la 10 la 1.

Melania Trump a avut onoarea de a startul sărbătorilor de iarnă, iar soțul ei i-a fost alături, întreținând atmosfera, alături de oamenii veniți să vadă luminițele din bradul de Crăciun. Molidul argintiu din Colorado, înconjurat de 56 de brazi mai mici cu ornamente din fiecare stat şi teritoriu american, s-a aprins după ce Donald Trump a strigat numărătoarea inversă, acompaniat de public, conform Mediafax.

Melania Trump, criticată pentru alegerea decorațiunilor de Crăciun

Alți 29 de brazi naturali și 40 artificiali au fost montați și în interiorul reședinței președintelui american. Pentru cei creaţi din podoabe care imită fructele roşii, Melania Trump a stârnit un val de critici din partea fanilor, nemulțumiți de gusturile Primei Doamne, scrie Adevărul.ro.

Culoarea predominantă a decorațiunilor este roșu, iar Melania Trump a ținut să precizeze motivul pentru care a făcut această alegere: „Am ales această culoare pentru că ea se regăseşte în sigiliul prezidenţial. Este un simbol al vitejiei şi al valorilor.“

Mai mult de 14.000 de ornamente și nelipista replică a Casei Albe din turtă dulce au fost folosite la decorarea reședinței prezidențiale. De asemenea, au mai fost folosite ghirlande luminoase și funde roșii. Ornamentul oficial din acest an este un glob sub forma fastuoasei clădiri. Pentru brazi au fost create globuri speciale pe care scrie „Be Best“, care face referire la una dintre campaniile inițiate de Melania Trump.

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter