Meghan Markle vrea să revină în actorie în rolul unui supererou

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 02 martie 2020, 17:33
Meghan Markle vrea să revină în actorie, însă într-un film în care ducesa să aibă rolul unui supererou. Agentul acesteia susține că Meghan își va reînvia astfel cariera.

Ducesa de Sussex, despre care se crede că a semnat un contract cu Disney pentru a fi voice over, le-a cerut agenților ei să caute activ un rol potrivit pentru ea, întrucât își dorește să își refacă cariera de actriță.

Potrivit The Mirror, Meghan crede că „un film mare, emblematic”, este cel mai bun mod de a se propulsa în industria cinematografică.

Cum Disney deține Marvel și are drepturi asupra tuturor personajelor sale, ar fi posibil ca Markle să joace rolul unui supererou pentru aceste studiouri.

Citește și: Meghan Markle, furioasă că nu mai poate folosi cuvântul „royal” în brandul său

Citește și: Cum arată vila pe care Prințul Harry și Meghan vor să o cumpere în Malibu

El a spus (Nick Collins) că ea vrea ca întoarcerea ei în actorie să fie în cadrul unei echipe emblematice, într-un film cu supereroi. El caută în mod activ un asemenea film pentru ea. Iar Meghan este deschisă pentru cele mai bune oferte”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Meghan plănuiește o serie de întâlniri la Hollywood. Deja și-a oferit vocea pentru Disney, iar acum se știe că este în căutarea unui film cu supereroi, ca voiceover sau chiar pe marile ecrane. Știe că nu poate fi văzută doar ca actriță. Oamenii nu pot trece pentru faptul că ea este Meghan Markle”, a mai spus sursa citată.

Cu toate acestea, „este determinată să joace din nou și consideră că un film mare, emblematic, este modul în care poate reveni… Ceva care să plătească bine, dar care să nu o pună în față sau în centru”.

Citește și: Meghan Markle, acuzată că „trăiește într-o lume artificială”

Citește și: Prințul Harry și Meghan și-au concediat toți angajații de la palat

Sursa a adăugat că majoritatea actrițelor celebre, precum Scarlett Johansson sau Jessica Alba, au jucat în filme cu supereroi, iar asta este ceea ce își dorește și Meghan.

Nick Collins este cel care a reprezentat-o pe Meghan în perioada în care aceasta a jucat în serialul „Suits”, înainte de a se mărita cu Prințul Harry.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Meghan Markle.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter