Masterchef: Vezi concurenţii care intră în bucătăria concursului!

De Unica.ro, pe

Iată cei 24 de concurenţi care intră în bucătăria Masterchef în acest sezon. Care este preferatul tău?
Andreea Pojar
Andreea are 27 de ani si dragostea pentru bucatarie i-a fost insuflata de bunica sa si  de toti oamenii care gatesc cu pasiune. A invatat sa gateasca singura in ultimii 5 ani, cand a experimentat foarte multe retete, insa primele lucruri de baza le-a aflat de la bunica sa. Ii plac foarte mult dulciurile, pentru ca simte ca ii face pe oameni fericiti. Andreea prepara dulciuri in fiecare saptamana si visul sau este sa aiba o cofetarie proprie. Lucreaza intr-o multinationala, dar crede ca personalitatea ei se poate exprima cel mai bine in domeniul dulciurilor.

Nicoleta Matea

Nicoleta are 24 de ani si este din Bucuresti. A absolvit Facultatea de Actorie la o universitate particulara si a lucrat in diferite proiecte de televiziune. Nicoleta spune ca a inceput relativ recent sa gateasca si niciodata nu urmeaza cu strictete retetele. Gateste in special preparate din bucataria romaneasca si italiana, in functie de inspiratie. Visul sau cel mai mare este sa devina o actrita cat mai cunoscuta in Romania.
Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!
Stefania Macau
Stefania are 29 de ani si este casatorita de doi ani. A invatat sa gateasca singura si isi doreste sa ajunga un bucatar profesionist. Recunoaste ca de gatit s-a apucat serios dupace s-a casatorit, mai mult de nevoie, insa treptat a descoperit ca este pasionata de aceasta arta si viseaza sa ajunga sa gateasca cu gust si rafinament. Cea mai haioasa intamplare legata de gatit a fost acum 3 ani cand a trebuit sa gateasca o cina in doi si sa impresioneze cu calitatile sale culinare, numai ca a incurcat uleiul cu tuica.

Georgeta Jalba

Casatorita si mama a doi copii, Georgeta sau Gina cum ii spun apropiatii gateste cu mare pasiune pentru familia sa. In varsta de 40 de ani, si-a deschis in 2002 o firma de consultanta juridica ce a functionat pana in momentul in care criza si-a spus cuvantul si a fost nevoita sa o inchida. De atunci isi dedica timpul celor dragi. Traditia in familia sa este ca fiecare eveniment, oricat de mic ar fi, sa fie sarbatorit.Astfel ca Georgeta isi pune imaginatia la treaba si gateste cu drag.Era copil cand s-a apucat de gatit: abia astepta sa vina mama sa de la serviciu ca sa o ajute in bucatarie, curatand cartofi, ceapa, morcov. Gatesc zilnic si incearca sa o faca cat mai sanatos, invatindu-si si copiii sa manance sanatos si sa evite pe cat posibil produsele fast-food.

Rares Burducea
Analist IT de meserie, Rares spune ca primul contact cu bucataria s-a petrecut in copilarie. Mergea in vila administrata de tatal sau si locul sau preferat era bucataria. La 8 ani a ajutat la gatirea unui ecler cu crema de nes. Treptat, pasiunea sa a evoluat: tot ce vedeain restaurante voia sa gateasca si el acasa. Acum gateste frecvent peste, vita, pui si incearca mereu preparate noi din bucataria frantuzeasca, asiatica si italiana. Iubeste tot ce este gatit afara, la foc, iar bunica sa l-a invatat sa faca cozonaci.

Ana Rotaru
Ana are 23 de ani, este din Chisinau, insa locuieste in Bucuresti. A invatat sa gateasca urmarind retete pe internet sau la televizor. A fost nevoita sa invete sa gateasca pentru ca a venit la facultate in Bucuresti si, fiind singura, a trebuit sa se gospodareasca. Adora sa prepare fructe de mare, este o slabiciune de-a ei: prefera midiile si incearca sa le prepare cat mai special, cam de cateva ori pe saptamana.Este talentata si la desen, obisnuieste sa faca desene cu rochitele pe care le duce la croitorie. Considera ca se poate exprima creativ prin preparatele culinare. Ambitia ei este sa se intoarca in Chisinau si sa faca ceva maret sau sa prezinte o emisiune culinara. La preselectiile “MasterChef” le-a marturisit juratilor ca este insarcinata.
Masterchef: Vezi concurenţii care intră în bucătăria concursului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter