De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 octombrie 2021, 13:30

Patrizia Paglieri (50 de ani), fosta jurată de la „MasterChef România” și concurentă în show-ul competitiv „Asia Express: Drumul comorilor” a vorbit mereu deschis despre viața sa. Patrizia este sub lumina reflectoarelor de mulți ani și cei care îi urmăresc activitatea au putut observa în tot acest timp că vedeta poartă foarte des doar haine negre. Care să fie motivul?

Patrizia Paglieri dezvăluia în urmă cu ceva vreme a ales să poarte mai mereu negru nu pentru că această culoare dă senzația vizuală de micșorare a siluetei, ci pentru a evita greșelile vestimentare. Vedeta spune că a avut probleme cu greutatea și după ce a slăbit se menține printr-un un stil de viață echilbrat și multă mișcare.

„Multă mișcare, fără pâine, alcool, grăsimi, iar ultima masa nu mai târziu de ora 18.00. Ba chiar am liber la 100 grame de ciocolată, si chiar 4-5 cafele zilnic. Mă simt bine așa, cu noile reguli însă nu asta este motivul pentru care mă îmbrac mereu în negru deși nuanța, mereu la modă, ascunde dimensiunile.

M-am obișnuit cu negru și, așa, nu fac greșeli vestimentare. Oricum, nu am o garderobă impresionantă căci stau mai mult în bucătărie decât la evenimente”, dezvăluia vedeta, pentru Libertatea.ro, într-un interviu mai vechi.

Citeşte şi: Patrizia Paglieri, despre tatăl fiului ei, Francesco: „Nu l-a căutat niciodată. Noi am renunțat la el”

Citeşte şi: Ilie Năstase, reacție agresivă în mediul online: „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician”

Citeşte şi: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul. Primele fotografii de la eveniment

Citeşte şi: Lora, despre pierderea ambilor părinți: „Am atins un prag al durerii atât de mare încât…”

Recent, vedeta a vorbit, într-un alt interviu, despre  secretele sale de înfrumusețare. Poate vă gândiți, că până la vârsta la care este acum, Patrizia a apelat la ajutorul interventțiilor chirurgicale estetice pentru a rămâne într-o formă bună. Dar fosta jurată de la MasterChef spune că se teme de bisturiu și singurele “îmbunătățiri”  la care recurge uneori nu implică nicidecum chirurgia estetică.

„Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă. Singurele lucruri la care sunt atentă sunt următoarele: să nu mă îngraș și puțin la față să-mi fac niște injecții.  Eu sunt foarte bine cu mine, am și o vârstă și nu vreau să arăt de 20 de ani”, a declarat chef Paglieri, pentreu cancan.ro.

Patrizia Paglieri și viața sa intimă

Patrizia Paglieri este, de patru ani, într-o relație amoroasă cu un bărbat mai tânăr ca ea. Cei doi nu se afișează în public și stau departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, relația dintre ei este strânsă și armonioasă.

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a mărturisit Patrizia, acum câteva săptămâni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter