MasterChef : Ce au făcut concurenţii după terminarea show-ului

De Diana Zagrean, pe

Concurenţii show-ului MasterChef au revenit la viaţa de dinainte de emisiune. Mulţi dintre ei recunosc că multe aspecte s-au schimbat, alţii au decis să se apuce serios de o carieră în industria alimentară. Iată ce au făcut concurenţii după terminarea show-ului
Bogdan Alexandrescu (Dexter) lucrează cu Chef Florin Dumitrescu
„Dupa încheierea competiției viața mea s-a schimbat radical, pot să spun că a luat o turnură de 180 de grade. Ca persoană nu m-am schimbat sau cel puțin așa îmi place să cred, însă mi s-au întâmplat doar lucruri extrem, extrem de bune și de placute”.

Alex Petricean (D’Artagnan), coleg cu Dexter în restaurantul lui Chef Florin Dumitrescu

„Viata mea s-a schimbat radical după experiența MasterChef, asta o pot spune clar și răspicat. Am simțit nevoia să bat fierul cât e cald, astfel că imediat după sfârșitul competiției m-am înscris la o școală de atestare profesională în gastronomie și am făcut practică în restaurantul unui hotel important de 5 stele din centrul Bucureștiului. În momentul de față sunt bucătar cu acte în regulă.”

Alex Cîrţu, Teacher cu abilități gastronomice
„Viata mea după MasterChef este mult mai frumoasă. Mă salută oamenii pe stradă să mă felicite pentru parcursul meu în cadrul acestui concurs și pentru caracterul de care am dat dovadă, mă întreabă despre diverse rețete sau dacă m-aș mai înscrie și pe viitor la următoarele sezoane, iar bineînțeles răspunsul meu este întotdeauna afirmativ. Am în plan câteva proiecte de caritate împreună cu concurenții MasterChef (absolut toți s-au pronunțat dispuși să ajute) și încet, încet sperăm să determinăm oamenii cu putere de influența foarte mare în această țară să ia și ei la rândul lor măsuri.”
MasterChef : Ce au făcut concurenţii după terminarea show-ului

Petru Buiuca
„Viata mea s-a schimbat. Am cunoscut mai multă lume și am putut să mi fac mesajul văzut și auzit de foarte mulți dintre români. Prezentul mă găsește cu același job, dar cu mai multă inițiativă! Lucrez, atât cât timpul îmi permite, să mi adun rețetele personale și să găsesc metode de a le îmbunătăți. Îmi place să fac lucrurile bine. Mă ghidez după principiul „incet, dar sigur”.

Flavia Meterez

„M-am reîntors la ale mele după terminarea show-ului, la familie, prieteni, atelier, bibliotecă, preocupări, concerte, expoziții, hălăduit prin lume, casă, școală… S-a terminat și sesiunea studenților între timp, am trecut și notele, acum urmează examenele mele (sunt în anul al II-lea la doctorat). Abia aștept vacanța, am multe de văzut vara asta (Documenta de la Kassel, Bienala de la Veneția, cea de la Paris), de relaxat, de amuzat, de iubit, de savurat, multe de recuperat”
MasterChef : Ce au făcut concurenţii după terminarea show-ului

Mimi Nicolae
„Este adevărat, viața mea s-a schimbat în bine după acest concurs, am cunoscut oameni minunați, participăm la diverse evenimente, gătesc cu aceeași dragoste, dar sunt mult mai curajoasă în ceea ce fac. Și am o familie minunată care mă susține! Am rămas prieteni cu Alex Petricean, Bogdan Alexandrescu, Sidia Sissoko, Florin Dumitrescu.”

Mehrzad Moghazehi

„Dupa MasterChef am primit mai multe oferte și propuneri de colaborare. Sunt în discuții cu un restaurant din provincie, pentru un contract de imagine. Încă nu mi am schimbat job-ul, dar în curând cred că se va întâmplă și asta. Am propuneri pentru câteva evenimente, una dintre ele se referă la organizarea de seri orientale in diferite restaurante.
MasterChef : Ce au făcut concurenţii după terminarea show-ului
Gabi Godeanu
„Am fost foarte ocupat cu o rotiserie, care se numește Halal. Da, este foarte adevărat că mi-am deschis această afacere și, mulțumesc lui Dumnezeu, clienții sunt mulțumiți de serviciile pe care le oferim. Afacerea ese una micuță penru început, cu potențial de dezvoltare foarte mare. Românilor le place mănânce.”

Sidia Sissoko

„Dupa terminarea show-ului am fugit și m-am înscris la o școală de bucătari a cărei diplomă este recunoscută atât în țara, cât și în Uniunea Europeană. Consider că pentru a fi un profesionist într-un domeniu trebuie să ai cunoștințe teoretice și practice solide. Mi-am luat diploma cu 10 și urmez mai departe cursurile de bucătar chef în cadrul aceleiași școli. Am primit mai multe propuneri de colaborare, însă până acum nu am dat curs nici uneia.”
MasterChef : Ce au făcut concurenţii după terminarea show-ului
Andreea Moldovan
„Dupa terminarea emisiunii, evident că mi-am petrecut cât mai mult timp alături de familia mea, am fost într-o vacanță frumoasă și am continuat să gătesc. Cât despre lucrul într-o bucătărie profesionistă, asta mi-am dorit de mult timp, însă am ales să mă concentrez pe creșterea și educarea fetiței mele. Acum că va începe grădiniță, îmi voi împarți timpul altfel.”
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter