Actrița Marinela Chelaru are probleme grave de sănătate: ”Voi muri, mă duc la Dumnezeu”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 10 iulie 2020, 11:37
Marinela Chelaru se confruntă cu probleme grave de sănătate. Îndrăgita actriță, care a făcut parte din grupul de comedie Vouă, a suferit un infarct și a trcut printr-o operație la inimă însă, din păcate, starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit.

Marinela Chelaru a vorbit despre perioada grea prin care a trecut în ultimul timp și a declarat că s-a împăcat cu gândul propriei morți: „Acum mă simt mai rău decât după operație, am făcut infarct și am făcut operație pentru că acum mă uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, iar eu nu sunt plângăcioasă. Și mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu știu cum e când mori. E groasă, asta e, mă duc și aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu.”, – a declarat Marinela Chelaru în emisiunea „Răi Da’ Buni”.

Marinela Chelaru

„Am vorbit cu Arnold Schwarzenegger, da, că am fost operați în aceeași perioadă. Aparatul pe care îl port acum este din partea unei clinici din America. Mă monitorizează și îmi trimit rezultatele. Doctorița mi-a spus să mă duc la un psihiatru, acum mă face și nebună”, – a continuat Marinela Chelaru pentru sursa citată.

Citește și – Anca Neacșu a dezvăluit cum a început relația cu soțul său turc: “El era însurat”

Citește și – Dana Războiu a ajuns să prezinte știrile după o ceartă cu Dan Negru

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter