Nou raport al poliţiei: Marilyn Monroe a fost ucisă!

De Sandra S., pe

Până în prezent s-a crezut că celebra actriţă Marilyn Monroe s-a sinucis luând un pumn de somnifere, însă un nou raport al poliţiei arată că vedeta a fost, de fapt, ucisă.
Procurorul care a semnat certificatul de deces al vedetei a dezvăluit că a fost forţat să ascundă adevărul, a declarat o sursă care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea, scrie presa americană.
Mai mult, un autor care a documentat viaţa superstarului, a declarat că în ultima perioadă a vieţii ei, Marilyn s-a împrietenit cu o adolescentă, Jane Lawrence. Ce le-a apropiat pe cele două, în ciuda diferenţei de vârstă de 14 ani, a fost trecutul lor asemănător. Atât vedeta, cât şi tânăra fuseseră la acelaşi orfelinat şi niciuna dintre ele nu şi-a cunoscut tatăl.

Marilyn Monroe a fost o actriţă, manechin şi cântăreaţă de origine americană, care a devenit un sex simbol al anilor 50-60. Copilăria şi-a petrecut-o în mai multe orfelinate, dar în adolescenţă a avut norocul să fie descoperită de un vânător de talente şi a devenit model, iar în 1946 a semnat primul contract cu Twentieth Century Fox. Filmele care au atras atenţia asupra ei au fost The Asphalt Jungle (Jungla de asfalt) şi All About Eve (Totul despre Eve). În 1962 a fost găsită moartă în locuinţa sa, la vârsta de 36 de ani, în urma unei supradoze cu barbiturice. Iniţial s-a crezut că s-a sinucis, însă cazul nu a fost închis.

Tu ce părere ai, s-a sinucis sau a fost omorâtă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter