Michael Jackson este pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități decedate

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 01 noiembrie 2018, 11:58
„Regele muzicii pop” rămâne în topuri, chiar și după moartea sa! Michael Jackson a ocupat încă o dată primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități decedate, după ce în conturile megastarului au intrat 400 de milioane de dolari în perioada 1 octombrie 2017-1 octombrie 2018.

Michael Jackson a ocupat pentru al șaselea an consecuitv prima poziție în acest top

Veniturile sale din acest an provin în special din vânzarea acțiunilor deținute de megastar și din alte contracte deosebit de profitabile. Cântărețul pop, care a murit la vârsta de 50 de ani, a obținut încasări de 2,2 miliarde de dolari în anii care au trecut după moartea sa și ocupă pentru al șaselea an consecutiv prima poziție în acest top.

Pe locul al doilea se află Elvis Presley

Elvis presley

Pe al doilea loc s-a clasat Elvis Presley, care a murit în anul 1977, la vârsta de 42 de ani. În ultimul an, starul rock’n’roll a obținut venituri de 40 de milioane de dolari, provenite în special din vânzările de bilete la Graceland și inaugurarea unui noi parc de distracții care îi poartă numele.

Jucătorul de golf Arnold Palmer se află pe locul al treilea

Arnols Palmer

Pe locul al treilea în clasament se află jucătorul de gold Arnold Palmer, cu 35 de milioane de dolari. Caricaturistul Charles Schulz ocupă locul al patrulea, cu 34 de milioane de dolari, iar cântărețul Bob Marley se află pe poziția a cincea, cu venituri de 23 de milioane obținute în ultimul an.

De asmenea, în topul celor mai bine plătite celebrități decedate se află și: Dr. Seuss (16 milioane de dolari), Hugh Hefner (15 milioane de dolari), Marilyn Monroe ( 14 milioane de dolari), cântărețul Prince (13 milioane de dolari), cântărețul John Lenon ( 12 milioane de dolari), rapperul XXXTentacion (11 milioane de dolari), Muhammad Ali ( 8 milioane de dolari) și modelul Bettie Page ( 7 milioane de dolari).

Citește și: „Unul dintre cei mai bogați bucătari ai lumii este acuzat de viol” 

„Top 40 cei mai bogați muzicieni britanici. Ed Sheeran urcă în clasament”

Sursă foto: Hepta.ro, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter