Fostul soț al lui Marilyn Monroe a dus timp de 20 de ani trandafiri roșii la mormântul divei. Care era motivul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 octombrie 2022, 12:43
Adorată de milioane de fani, Marilyn Monroe a avut o viață tumultoasă. Diva, care a murit în august 1962, a fost căsătorită de trei ori, dar a avut numeroase relații amoroase de-a lungul vieții, toate foarte controversate. Puțini sunt cei care știu însă că cel de-al doilea soț al lui Marilyn, jucătorul de baseball Joe DiMaggio a adorat-o pe aceasta într-atât de mult încât timp de 20 de ani după moartea ei, el a mers săptămânal la mormântul acesteia cu un buchet de trandafiri roșii. Motivul s-a aflat foarte târziu...

Bărbații din viața lui Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a avut trei soți – pe polițistul James Dougherty, între 1942 și 1946, pe jucătorul de baseball Joe DiMaggio, între 1954 și 1955, și pe scriitorul Arthur Miller, între 1956 și 1961.

Cu Joe DiMaggio, cel de-al doilea soț, Marilyn a avut o căsnicie scurtă, pentru că au divorțat după doar nouă luni, însă bărbatul a continuat să o iubească toată viața sa, așa cum a declarat ulterior și, fără ca apropiații să știe, a început să îi trimită câte un buchet de trandafiri roșii săptămânal, în încercarea de a o recuceri. 

Marilyn Monroe si Joe DiMaggio

Marilyn Monroe și Joe DiMaggio, 1952

Misterul trandafirilor roșii

Se pare că după cel de-al treilea divorț al lui Marilyn, Joe DiMaggio revenise în viața ei, iar unele voci spun că urmau să se recăsătorească, dacă diva nu ar fi murit, la mijlocul lui 1962. După moartea ei, sportivul a continuat tradiția trandafirilor roșii timp de 20 de ani, doar că de această dată îi trimitea la mormântul ei…

Nimeni nu știe exact când și de ce sportivul a întrerupt această tradiție, însă florista de la care comanda de obicei trandafirii a mărturisit la un moment dat că bărbatul a cheltuit de-a lungul acestor ani zeci de mii de dolari pe trandafiri roșii.

Atunci când Marilyn era în viață, el obișnuia să îi trimită aranjamente florale imense din trandafiri, aranjamente în formă de inimă sau cu inițialele lor pe ele. Mai târziu, la mormântul divei, toată lumea putea remarca prezența trandafirilor roșii. Iar ulterior și fanii actriței au început să așeze trandafiri roșii la mormântul ei, de dragul acestei povești amoroase emoționante.

Chiar dacă au avut o relație cu probleme la început și au fost căsătoriți doar câteva luni, Joe DiMaggio n-a încetat nicio clipă să o iubească pe Marilyn. Iar trandafirii roșii, simbolul iubirii lor, rămân în continuare prezenți pe mormântul divei, deși sportivul a murit în martie 1999, la vârsta de 85 de ani.

Citește șiScrisoarea emoționantă pe care Marilyn Monroe i-a trimis-o psihiatrului ei

Citește și„Happy Birthday, Mr. President”. Povestea din spatele ultimei apariții pe scenă a celebrei Marilyn Monroe

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter