Mariah Carey și-a dat în judecată fosta asistentă pentru furt și neglijență

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 17 ianuarie 2019, 12:20
Mariah Carey și-a dat în judecată o fostă asistentă pe care o acuză de încălcarea unei clauze de confidențialitate, neglijență și furt.

Artista îi solicitaă Liannei Azarian daune de cel puțin trei milioane de dolari. Mai mult, Carey a cerut și un ordin de restricție care să o împiedice pe fosta sa asistentă să încalce clauza de confidențialitate, potrivit documentelor depuse la Curtea Supremă a statului New York, citate de Reuters.

Lianna Azarian a lucrat pentru Mariah Carey ca asistentă executivă, din martie 2015 până în noiembrie 2017.

Conform TMZ, Azarian ar fi înregistrat-o pe ascuns pe cântăreață, pe care mai apoi ar fi amenințat-o cu publicarea unor înregistrări video „rușinoase” dacă vedeta pop nu îi va plăti 8 milioane de dolari.

Mariah Carey este o cântăreață de muzică pop și R&B, compozitoare, producătoare și actriță americană. Ea și-a lansat albumul de debut în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, director la compania de discuri Columbia Records, cu care se căsătorește în 1993. Ea devine cunoscută cu 5 single-uri consecutive pe locul #1 în Billboard Hot 100 (din Statele Unite). Conform revistei Billboard, albumul Mariah Carey este cel mai mare succes al ei între anii 1990-2010, în Statele Unite.

Carey a fost numită cea mai bună artistă pop a mileniului la World Music Awards în 2000 după Michael Jackson și Justin Timberlake.

Ea a avut 18 piese pe primul loc în top Billboard, mai multe decât oricare alt artist alb, iar Recording Industry Association of America (Sindicatul Cântăreților Americani) a plasat-o pe locul trei cea mai bine vândută artistă, după Barbra Streisand, Mylène Farmer și Madonna. Pe lângă succesele ei comerciale, Carey a câștigat cinci Premii Grammy, 19 World Music Awards, 11 American Music Awards și 14 Billboard Music Awards

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter