Kim Kardashian, dată în judecată de șapte foști angajați

De Adelina Duinea, pe

Kim Kardashian (40 de ani) a fost dată în judecată de șapte foști angajați, grădinari și îngrijitori ai locuinței sale în valoare de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills, Los Angeles, SUA.

Vedeta de reality show este acuzată că a plătit cu întârziere salariile respectivilor angajați, că a reținut 10% din salarii pentru taxe guvernamentale pe care nu le-a plătit ulterior, că a refuzat să plătească orele muncite în plus și că uneori și-a forțat angajații să muncească fără să le permită acestora să își ia pauza de masă.

Mai mult decât atât, un fost angajat în vârstă de 16 ani susține că a fost obligat să lucreze mai multe ore decât este permis din punct de vedere legal unui minor. Alți foști angajați susțin că au fost concediați atunci când au cerut să li se plătească orele muncite în plus sau când au atras atenția asupra problemelor legate de taxe și de pauzele de masă.

Kim Kardashian, dată în judecată de șapte foști angajați

Andrew Ramirez, fratele și fiul lui, Christopher Ramirez și, respectiv, Andrew Ramirez Jr., alături de Aron Cabrea, Rene Ernesto Flores, Jesse Fernandez și Robert Araiza sunt angajații care au dat în judecată vedeta TV.

Bărbații sunt reprezentați de avocatul Frank Kim, din cadrul firmei Kim Legal, cea care reprezintă de asemenea un fost angajat de-al lui Kanye West (43 de ani), fostul soț al lui Kim, într-un caz privind opera Nebuchadnezzar a rapperului.

„Furtul din salarii și alte încălcări ale legii la locul de muncă sunt probleme larg răspândite în Los Angeles. Firma mea investighează alte potențiale încălcări ale legii săvârșite de inculpați, precum și de alte familii și businessuri puternice”, a declarat Frank Kim pentru Daily Mail.

Citește și:

Care este relația dintre Ioana și Ilie Năstase la 3 luni după ce Ioana a depus actele de divorț

Care este relația dintre Ioana și Ilie Năstase la 3 luni după ce Ioana a depus actele de divorț

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

„Acești muncitori au fost angajați și plătiți prin intermediul unei persoane angajate de Kim cu acest scop. Kim nu a fost prezentă în momentul în care au avut loc înțelegerile între angajator și angajați, așadar nu este responsabilă de modul în care angajatorul a gestionat businessul și înțelegerile făcute direct cu stafful”, a declarat un purtător de cuvânt de-al vedetei TV.

„Kim a plătit întotdeauna angajatorul pentru serviciile sale și speră ca neînțelegerile dintre angajator și muncitorii pe care i-a angajat să se rezolve amical cât mai curând”, a completat PR-ul.

O sursă apropiată lui Kim a mai adăugat: „Nu are obiceiul de a nu-și plăti facturile la timp. Nu a făcut acest lucru și nici nu o va face. Se mândrește cu faptul că-și plătește angajații la timp pentru munca lor. Această neînțelegere nu are legătură cu ea. Muncitorii au dat în judecată persoana greșită”.

„Avocatul a avut grijă să nu o includă pe Kim în declarația lui pentru că știe că acești angajați nu au lucrat direct cu ea, ci printr-un furnizor terț”, a încheiat sursa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter