Maria Marinescu s-a ales cu dosar penal dintr-o neatenție

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 09 octombrie 2018, 17:05
Maria Marinescu s-a ales cu dosar penal dintr-o mare neatenție, însă pe deplin justificată. Creatoarea de modă s-a aflat la volanul unui autovehicul având un permis de conducere necorespunzător.

Maria Marinescu, în vârstă de 40 de ani, a condus o mașină de teren cu peste 100 de kilometri pe oră prin localitate și a fost oprită de polițiștii Serviciului Rutier Argeş. Totul s-a petrecut duminica aceasta, pedrumul național DN73. Maria Marinescu a prezentat polițiștilor documentele, iar aceștia au constatata că permisul auto nu este valabil în România. În plus, oamenii legii nu o cunoșteau pe șoferiță, dat fiind că numele său actual este Maria Petrache, relatează  Curierul.

Maria Marinescu a fost dusă la sediul Serviciului Rutier Argeș, unde i-a fost întocmit dosar penal, permisul de conducere al creatoarei de modă fiind obținut pe vremea când aceasta era stabilită în Statele Unite ale Americii. Prin urmare, pentru a putea conduce în România, Maria Marinescu avea nevoie de un document suplimentar care să-i confere acest drept: „Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”, – au precizat organele de control.

Totodată, Maria Marinescu a primit și o amendă în valoare de 1.305 lei deoarece a depășit limita legală cu peste 50 de kilometri pe oră în localitate.

Maria Marinescu este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, și au împreună un băiețel în vârstă de 10 luni. Maria Marinescu a mai fost căsătorită cu Ion Ion Țiriac, însă după doar patru luni de mariaj au divorțat. Ulterior, aceasta și-a refăcut viața alături de Frank Colin, împreună cu care are și un băiețel, în vârstă de 8 ani, însă și de această dată a ajuns la divorț, la momentul respectiv, soțul său fiind acuzat de trafic de droguri.

Citește și – Ce relație are Valentina Pelinel cu socrii săi

Citește și – Magda Vasiliu, replică la mesajul șocant transmis de un preot după referendum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter