Marcel Pavel, prima declarație după ce a fost infectat cu COVID-19: „Mi-au fost aproape fatale”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 iunie 2020, 16:14
Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul, în vârstă de 60 de ani, a crezut inițial că este o simplă răceală, însă dat fiind că nu mai trecea și simptomele se agravau a decis să-și facă testul COVID-19, iar rezultatul a ieșit pozitiv. În prezent se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”.

Marcel Pavel a făcut prima declarație după ce a fost infectat cu COVID-19. Artistul a dezvăluit că s-a luptat cu o dublă pneumonie, corelată cu coronavirus. Cântărețul este dezamăgit că a fost pus la zid de unele publicații, în loc să-l susțină și să fie alături de el: “Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare!

Citește și – Ioana Simion, dezvăluiri neașteptate despre nunta cu Ilie Năstase: „Mi-a spus să îi împlinesc o singură dorință și după divorțăm”

Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte!”, a scris Marcel Pavel.

După Marcel Pavel, și Ozana Barabancea a fost testată pozitiv la COVID-19, dar și Andrei Ștefănescu este infectat cu noul coronavirus.

Citește și – EXCLUSIV. Gina Pistol, adevărul despre inelul pe care îl poartă pe deget

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter