Mama lui Ștefan Bănică Jr. a spus care e cel mai mare defect al artistului

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 aprilie 2020, 11:48

Unul din cei mai cunoscuți bărbați din România, Ștefan Bănică Jr. a avut mai multe relații cu femei mai mult sau mai puțin celebre, printre care Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Însă cea care îl cunoaște cel mai bine este mama lui, Sanda Liteanu.

Invitată în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM, Sanda Liteanu a spus și care este cel mai mare defect al lui Ștefan Bănică Jr. ”Cel mai mare defect al lui Ştefan este că e impulsiv. Dar îi trece repede”, a declarat Sanda, citată de click.ro.

Nu este prima dată când Sanda Liteanu vorbește despre fiul ei. Într-un interviu pentru Jurnalul.ro, ea a povestit multe amănunte din copilăria și adolescența lui Ștefan Bănică Jr., printre care și faptul că artistul a fost trimis la școală cu dispensă, înainte de șase ani, vârstă la care știa deja să scrie și să citească.

Văzând că e foarte muzical, i-am pus un profesor de pian. Sigur că a început cu gama muzicală, a ascultat o lecţie-două şi pe urmă a spus: «Eu vreau să cânt jazz!». Avea 8 ani, iar profesorul  era student la Conservator în anul V. «Nu poţi să cânţi jazz acum, întâi trebuie să înveţi notele», i-a spus. «Nu, eu nu vreau altceva, pe mine mă plictiseşte să învăţ aşa ceva». Şi a trebuit să renunţăm. Aveam în casă pianul şi o chitară, a început să cânte în joacă şi a reuşit să înveţe singur să cânte bine la amândouă”, a mai spus Sanda Liteanu pentru jurnalul.ro.

A fost o preformanţă să intre la facultate, erau 60 pe un loc! Erau patru locuri de fete şi patru de băieţi din care doi trebuia să aibă armata făcută”. Cu toate acestea viitorul actor și cântăreț a reușit să intre din prima la facultatea de teatru. El jucase deja în ”Liceenii”, ocazie cu care a scăpat și de armată după numai câteva luni.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter