Mama actriței Tily Niculae a încercat să se sinucidă. Motivul este legat de fiica sa

De Mădălina Manole, pe
Tily Niculae a făcut dezvăluiri incredibile din viața sa. Actrița a povestit un episod dramatic pe care mama sa l-a trăit și în urma căruia i s-ar fi putut schimba radical destinul.

Tily Niculae, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit că în ziua în care s-a născut, bunicul său a murit, iar mama sa a intrat imediat în depresie și a vrut să se sinucidă: ‘‘Mama a vrut să se arunce de la etaj. Era în depresie și credea că o să mor, că nu am șanse de supraviețuire. Multă vreme a trăit cu spaima că nu o să mă dezvolt ca un copil normal. Târziu s-a echilibrat, când am început să iau în greutate. M-a născut și aveam până în două kilograme și nu luam în greutate’‘, – a mărturisit Tily Niculae la Antena Stars.

Tily Niculae este căsătorită din 2011 cu Dragoș Popescu, însă cei doi sunt împreună de 12 ani și, în ciuda diferenței de vârstă de 10 ani dintre ei, se înțeleg de minune și sunt părinții unei fetițe, pe nume Sofia, în vârstă de 7 ani. Actrița a trecut prin niște episoade dureroase pentru orice femeie, atunci când a pierdut două sarcini.

Tily Niculae si fetita sa, Sofia

Pe Tily Niculae ne-o amintim cu drag din diferite seriale de comedie, în special din sitcomul „La Bloc”, unde juca alături de Laura Cosoi și Dana Rogoz. Cu toate că a trecut actoria în plan secundar, Tily este un blogger de succes în prezent și, în plus, o mămică și soție de nota 10.

Citește și – Corina vorbește despre dragoste și familie: „Ne gândim să adoptăm un copil” 

Citește și – Catrinel Menghia și-a afișat burtica de gravidă și a transmis un mesaj emoționant pentru bebelușul pe care-l așteaptă 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter