Maluma, dezvăluiri despre relația sa cu Natalia Barulich

De Oana Savin, pe
Maluma, care a fost numit recent „cel mai sexy bărbat din lume”, a făcut dezvăluiri inedite despre relația sa cu Natalia Barulich. Artistul a vorbit, pentru publicația Hola, despre felul în care viața sa s-a schimbat de când a cunoscut-o pe Natalia, la filmările clipului pentru piesa „Felices los 4”.

Sunt foarte romantic și atent. Îmi place să o fac pe iubita mea să se simtă bine și fericită. Acesta este cel mai important lucru”, a afirmat Maluma.

Vreau ca ea să se bucure de libertate, să își trăiască viața, să facă ce îi place. Știu că ea se află acum într-un punct important al carierei sale, așa că ne susținem unul pe celălalt”, a precizat artistul.

De asemenea, cântărețul columbian a vorbit și despre căsătorie, însă nu este interesat de acest aspect în prezent.

Mă îngrijorez pentru că de fiecare dată când văd că încă un cuplu s-a căsătorit, la scurt timp cei doi se despart. Nu înțeleg de ce. Prefer să iubesc fără nicio condiție”, a subliniat Maluma.

Mi-ar plăcea să mă căsătoresc, dar prefer o iubire adevărată, decât una care să depindă de un inel. Bine, visez și eu să mă căsătoresc, să locuiesc la o moșie, să am cai, să-mi cresc copiii. Dar acum nu este momentul potrivit”, a explicat el.

Maluma, pe numele său adevărat Juan Luis Londoño Arias, are o relație de mai bine de un an cu actrița Natalia Barulich.

Tânăra a făcut 16 ani de balet, dintre care 5 ani a fost balerină profesionistă. A apărut în mai multe videoclipuri alături de nume cunoscute ale muzicii precum Britney Spears, Calvin Harris și bineînțeles, Maluma.

Citește și: Maluma și-a schimbat look-ul. Artistul s-a vopsit blond. FOTO

Citește și: Maluma, despre semnificația tatuajelor sale și alegerea numelui de scenă

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter