Maia Morgenstern și fostul soț se iubesc în serialul „Sacrificiul”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 16 septembrie 2019, 12:44
Maia Morgenstern și fostul său soț, Claudiu Istodor, se iubesc în serialul "Sacrificiul". Cei doi 

au fost căsătoriți timp de 13 ani, însă au decis să meargă pe drumuri separate.

Maia Morgenstern, în vârstă de 57 de ani şi Claudiu Istodor, 59 de ani, au divorțat în anul 1999, însă anul trecut, în 2018, cei doi au decis să se împace și să formeze din nou un cuplu, de această dată fără acte. Astfel cei doi actori petrec tot timpul împreună, atât acasă, cât și pe platourile de filmare, ba mai mult de atât formează un cuplu și în serialul „Sacrificiul”. Conform scenariului, personajul interpretat de Claudiu Istodor, Ștefan Oprea, este este văduv şi are trei copii, iar Maia Morgenstern este Eva, iubita acestuia, și cel mai important sprijin al său.

Maia Morgenstern si Claudiu Istodor ]n serialul Sacrificiul

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor în serialul „Sacrificiul”

Claudiu Istodor a făcute dezvăluiri despre relația pe care o are cu Maia Morgenstern în prezent: Da, suntem împreună din nou! Lucrăm de atâţia ani, am fost colegi în facultate, cu un an diferenţă, am lucrat în Piatra-Neamţ trei ani împreună. Am făcut câteva filme, ea în mult mai multe şi eu în mai puţine. E foarte bine de lucrat cu Maia, atât pe scenă, cât şi la filmări, pentru că e foarte atentă, niciodată nu e plictisită şi asta îşi doreşte să facă”,- a mărturisit actorul pentru click.ro.

“Noi lucrãm de mult timp împreunã, încă de când eram la Piatra-Neamţ. Pentru prima oarã, dacă îmi aduc bine aminte, am fost distribuiţi împreunã când eu aveam 25 de ani, iar ea 23. Maia e o actriţă excepţională, în sensul că alta ca ea nu există. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea să spun asta. De asemenea, e şi foarte serioasã cu meseria pe care o face, niciodată nu face nici un rabat, nu o interesează altceva decât rolul pe care îl face atunci”, – a mai declarat Claudiu Istodor pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram, click.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter