Maia Morgenstern, spitalizată pentru o scurtă perioadă de timp: „Sunt profund recunoscătoare”

Maia Morgenstern a anunțat pe rețelele de socializare că a fost spitalizată pentru o scurtă perioadă de timp. Actrița a povestit și cum a decurs completarea unui chestionar legat de serviciile medicale, primit de la Ministerul Sănătăţii.

Actrița Maia Morgenstern (59 de ani) a dezvăluit că a fost internată pentru scurtă vreme și s-a arătat recunoscătoare medicilor pentru modul în care a fost tratată.

Am fost internată în spital. Pentru o scurtă perioadă de timp. Sunt profund recunoscătoare, am toate motivele. Am fost tratată cu grijă, cu atenție, cu seriozitate și profesionalism. Dar, dincolo de toate, cu omenie. Și am observat că toți pacienții era tratați așa, cu bunătate, la spital. La spitalul unde am fost internată eu. Pentru o scurtă perioadă de timp. Slavă Domnului, lucrurile merg spre bine, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Citește și: Tânărul acuzat că a amenințat-o pe Maia Morgenstern a fost reținut

Actrița Maia Morgenstern, plângere penală după amenințările cu moartea. Ar fi fost identificați doi suspecți

Ce a pățit Maia Morgenstern în metrou: „Oamenii au reacționat: m-au certat”

Maia Morgenstern, mesaj de susținere pentru prietenii ei nevaccinați: „Voi lua prânzul la bordură”

Maia Morgenstern: „Opțiunile incorecte… se plătesc”

Îndrăgita actriță a povestit că după perioada de spitalizare a primit un chestionar de feedback de la Ministerul Sănătății, iar pentru o întrebare a fost taxată cu 0.05€.

Dar… iată ce solicitare primesc. Primesc SMS de la Ministerul Sănătății (cred). Un fel de sondaj. Ceva gen: puteți răspunde gratuit și anonim. Ok. Sunteți mulțumit de serviciile medicale, implicare, curățenie, tratament etc.? Punctaj de la 1 la… 4. Mesaj după mesaj, one of a time, cum ar fi. Avertizare, după fiecare: poate genera costuri suplimentare. Nu contează! 4 peste tot!

Sunt foarte mulțumită, slavă Domnului! Nu am de ce să mă plâng. Lucrurile au mers și merg bine, sunt profund recunoscătoare. Zău, așa. Bun. Urmează o altă serie de întrebări, la care trebuie să răspund cu DA sau NU. Iată, de exemplu: A trebuit să cumpărați medicamente… DA. Sau: Vi s-au solicitat bani sau atenții? Răspunsul meu vine prompt: NU! NU! NU!

Urmează chestionarul: V-ați gândit să raportați ministerului faptul că vi s-au solicitat… Răspunsul meu: NU MI S-AU SOLICITAT… etc. Răspuns (oficial): Opțiune incorectă. Mesajul greșit – doar acesta – a fost taxat cu 0.05€. Opțiunile incorecte… se plătesc. Sau: greșelile se plătesc. Acum – și prin SMS. Păi, râd. Firește că râd. Cum, Doamne iartă-mă, să nu râd?? Vreau doar să le mulțumesc din inimă! Întregului personal medical! Tuturor, a mai scris Maia Morgenstern.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter