Maddox, primele declarații despre relația sa cu Brad Pitt

De Oana Savin, pe
Maddox, fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, a vorbit puțin despre relația pe care o are cu tatăl său.

Tânărul în vârstă de 18 ani a dat un interviu în fața colegiului pe care îl frecventează, Yonsei University din Coreea de Sud. Cu această ocazie, el a fost întrebat și de relația sa cu Pitt.

Maddox și celebrul actor s-au distanțat în 2016, în urma unei presupuse altercații la bordul unui avion privat. Potrivit zvonurilor, acest incident a fost motivul pentru care Angelina a decis să divorțeze de Brad după doar doi ani de mariaj.

Întrebat dacă tatăl lui îl va vizita la facultate, Maddox a răspuns: „Nu știu ce să zic despre asta sau ce se întâmplă”.

Apoi el a fost întrebat dacă relația lui cu Brad Pitt s-a încheiat, iar el a ridicat din umeri înainte de a-i spune reporterului: „Păi, ceea ce se întâmplă se întâmplă”.

În urma acestor întrebări care nu l-au suprat deloc, Maddox a afirmat că se acomodează la noua sa școală și că învață din greu limba coreeană.

Potrivit Daily Mail, Brad Pitt a aflat că fiul său cel mare va studia în Coreea de Sud din presă, deoarece între cei doi nu există niciun fel de relație de la incidentul din 2016.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter