Mădălina Ghenea și Emil Rengle, dans senzual pe o plajă din Mexic

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 februarie 2021, 17:44
Mădălina Ghenea și Emil Rengle s-au întâlnit întâmplător pe o plajă din Mexic. Cei doi au postat apoi pe conturile lor de pe rețelele de socializare un videoclip în care dansau împreună. 

Emil Rengle, câștigătorul de la Românii au talent 2018, a plecat în vacanță în Mexic și pe o plajă din stațiunea turistică Tulum a avut parte de o mare surpriză. Acesta s-a întâlnit întâmplător cu actrița Mădălina Ghenea. Cei doi au realizat o coregrafie pe o melodie virală pe Tik-Tok. Au urcat videoclipul pe rețelele de socializare, iar mișcările lor senzuale au fost foarte apreciate de fani.

Citește și: Coregraful și dansatorul Emil Rengle, scrisoare către președintele Iohannis cu privire la legea identității de gen

Îmbrăcată într-un costum de baie alb, din două piese, care îi scotea în evidență formele perfecte, Mădălina Ghenea a arătat că are talent și la dans.

Actrița a mai urcat pe contul său de Instagram o filmare din Mexic în care dansează alături de Emil Rengle. Și acest videoclip a strâns în mai puțin de o zi peste 45,000 de aprecieri.

Citește și: Mădălina Ghenea, în ipostaze sexy pe litoral, alături de fiica sa

Vezi în GALERIA FOTO imagini cu Mădălina Ghenea și Emil Rengle din Mexic.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter