Mădălina Ghenea neagă relaţia cu regizorul Paul Haggis!

De Geo Berciu, pe

Mădălina Ghenea, care a fost cuplată în ultima vreme cu o mulţime de vedete de către presă, a ţinut să pună lucrurile la punct în ceea ce-l priveşte pe actualul ei iubit.
După ce presa a speculat că frumoasa româncă s-ar iubi cu regizorul hollyoodian Paul Haggis, în vârstă de 61 de ani, Mădălina Ghenea a răbufnit pe contul ei de Facebook, supărată de neadevărurile din presă.
Mădălina Ghenea neagă relaţia cu regizorul Paul Haggis!

„Ma simt obligata, din respect fata de Paul Haggis, sa va transmit acest mesaj: NU am o relatie cu Paul Haggis , NU am avut niciodata o relatie cu Paul Haggis si NU am o relatie in acest moment. In ultimul an l-am vazut doar pentru cateva minute in cadrul unui festival de film, unde impreuna am inmanat un premiu.
Mădălina Ghenea neagă relaţia cu regizorul Paul Haggis!

Si inca ceva, as mai vrea sa clarific cateva lucruri vizavi de articolele aparute in acest an. NU am nascut, NU am un copil, NU am avut o relatie cu Pietro Tavallini, este un bun prieten si va asigur ca NU este traficant de droguri, NU am dat in judecata grupul Medusa, contractul pentru filmul I Soliti Idioti este semnat cu Tao 2, NU cu Medusa, si nu in ultimul rand scenariul filmului Dom Hemingway este scris de Richard Shepard, NU de catre Paul Haggis(informatie confirmata de site-ul IMDB).Va rog sa incetati cu aceste neadevaruri!”, a scris Madalina Ghenea pe pagina ei de pe reţeaua de socializare.
Mădălina Ghenea neagă relaţia cu regizorul Paul Haggis!

De-a lungul timpul au apărut mai multe de zvonuri despre viaţa amoroasă a Mădălinei Ghenea, aceasta fiind „cuplată”, pe rând, cu nume mari de la Hollywood precum Gerard Butler, Leonardo Di Caprio, Jude Law sau Michael Fassbender.
(Sursa foto: Hepta, Instagram, Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter