Mac Miller, cauza morții. Ce au descoperit medicii legiști

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 06 noiembrie 2018, 13:11
Medicii legiști au aflat adevărata cauza a morții lui Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande. Rapperul american avea 26 de ani când a fost găsit în stare de inconștientă în locuința sa din Los Angeles, California. 

Mac Miller, pe numele său real Malcolm James McCormick, a devenit celebru în urmă cu 7 ani, după lansarea albumului său de debut, „Blue Slide Park”, care s-a aflat pe primul loc în topul U.S. Billboard 200.

Chiar înainte să înceapă turneul de promovare al noului material discografic „Swimming”, pe 7 septembrie 2018, acesta a fost găsit în stare de inconștiență în locuința sa din cartierul Studio City, Los Angeles. Paramedicii care au venit în urma apelului de urgență nu au mai putut să-l ajute și au constatat decesul la ora 11:51.

Cauza morții lui Mac Miller

Deși inițial s-a spus că a murit din cauza unei supradoze, în urma unui raport toxicologic al medicilor legiști, s-a stabilit faptul că rapperul consumase un amestec fatal de fentanil și cocaină. Înainte să moară, Miller băuse și alcool, conform Libertatea.ro.

În primăvara acestui an, cântărețul se despărțise de iubita lui, Ariana Grande, după doi ani de relație. Și-au făcut publică dragostea în 2016 și conform presei internaționale, aceștia aveau deja planuri de nuntă. Artista s-a arătat devastată de moartea fostului ei iubit, publicând pe contul ei de pe o rețea de socializare un mesaj în care spunea că l-a adorat din prima clipă pe Miller. Deși a încercat să își refacă viața alături de un alt bărbat, Ariana Grande a luat decizia să pună capăt relației și să se recupereze psihic după trauma provocată de fulgerătoarea moartea a celui pe care l-a iubit.

Un alt artist celebru a murit din cauza medicamentului consumat de Mac Miller

Un alt cântăreț celebru a murit din cauza medicamentului care l-a ucis și pe Miller. Prince a murit în 2016 după ce şi-a administrat în mod accidental o supradoză de fentanil. Acest analgezic sintetic, care poate fi de până la 50 de ori mai puternic decât heroina şi de până la o sută de ori mai puternic decât morfina, este administrat, în mod normal, bolnavilor de cancer și celor care se confruntă cu dureri puternice.

Citește și: 

Simona Halep, decorată cu „Crucea Sfântului Apostol Andrei”

Dana Rogoz, dezvăluiri incendiare din viața intimă

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter