Lucruri mai puțin știute despre Jenna Ortega, actrița momentului. Dezvăluiri despre Wednesday, sezonul 2

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 19 decembrie 2022, 17:49

Jenna Ortega este, în ultimele săptămâni, unul dintre cele mai rostite nume din lume. Actrița care joacă rolul principal în serialul „Wednesday”, difuzat pe Netflix, face înconjurul globului datorită personajului său. Din momentul lansării serialului, milioane de clipuri și fotografii cu tânăra actriță s-au răspândit pe tot internetul și nu numai.

De la filmele celebre în care mulți au avut ocazia să o vadă o deja pe Jenna Ortega și până la viața ei amoroasă, oamenii au devenit curioși despre cine este cea care interpretează personajul momentului pe Netflix.

Cine este Jenna Ortega, actrița care joacă rolul lui „Wednesday”

Jenna Ortega s-a născut în Coachella Valley, California, într-o familie cu alți cinci frați. Este de origine mexicană și portoricană, iar mama ei a învățat-o să vorbească spaniola în copilărie. Jenna Ortega este năcută pe 27 septembrie, în zodia Balanță, scrie Elle.

Fiind la început de drum, actrița recunoaște că a avut dificultăți în a obține rolurile pe care și le-a dorit

„Când am început, a fost greu. Am fost respinsă în mod constant pentru că nu aveam aspectul pe care îl căutau. Toate dintre nu-urile primite m-au motivat și mai mult. Am vrut să schimb punctul de vedere al directorilor de casting. Am vrut să scap de acea descriere. Asta am făcut”, a mărturisit ea pentru Popsugar în 2016, potrivit publicației Elle.

În ce alte filme și producții de televiziune a mai apărut

Chiar înainte de „Wednesday”, Oretga se impunea constant ca un nume cunoscut. Ea a jucat recent în „Scream”, alături de Jack Quaid și Melissa Barerra, dar a făcut echipă și cu Maddie Zeigler în filmul „The Fallout”, din 2021.

Jenna Ortega a apărut în lumina reflectoarelor cu mult înainte de aceste filme – ea a început să joace pentru prima dată la vârsta de șase ani și, în cele din urmă, a reușit să aibă primul rol semnificativ într-un film în anul 2013, când a fost distribuită în „Iron Man 3” și „Insidius: Chapter 2”.

Ea a jucat, de asemenea, ca o versiune mai tânără a lui Jane în „Jane The Virgin”, rol pe care l-a interpretat în timpul celor cinci sezoane ale show-ului.

Când ar putea apărea noul sezon al serialului „Wednesday”

Ortega nu a confirmat niciodată dacă se întâlnește cu cineva, dar anterior a fost bănuită că ar fi avut o relație cu colegul actor Asher Angel, după ce perechea a participat la o petrecere de Halloween, îmbrăcată în Ariana Grande și Pete Davidson.

Cei doi nu le-au oferit fanilor nimic care să le sugereze că sunt un cuplu atunci, așa că, deocamdată, se presupune că actrița este singură.

Lucruri mai puțin știute despre Jenna Ortega, actrița momentului. Dezvăluiri despre Wednesday, sezonul 2
Jenna Ortega și Asher Angel

Citește și: 7 locuri din România unde a fost filmat „Wednesday”, serialul momentului pe Netflix

Între timp, se pare că sezonul viitor a fost deja planificat. Producătorul executiv Miles Millar a confirmat acest lucru pentru publicația Variety, citată de Cosmopolitan , spunând: „Când ne așezăm pentru a crea un spectacol, în mod ideal, ne gândim la mai multe sezoane. Asta este anticiparea, ca, sperăm, serialul să aibă succes. Adesea, vrei să vezi și pentru ce personaje sau pentru cine îți place să scrii. Așa că vrei să păstrezi totul deschis și suficient de organic pentru a-l schimba (n.r serialul), dar cu siguranță avem o direcție destul de clară a ceea ce vrem să facem în sezoanele viitoare.”

Jenna Ortega a venit în România, pentru filmarea serialului „Wednesday”

Noul serial, care face deja furori pe platforma de streaming, are o strânsă legătură cu țara noastră. Pe lângă participarea celor trei români în distribuția lui, mai multe scene au fost filmate în diferite locații din România.

Citește și: George Burcea, ironii despre personajul Lurch din serialul Wednesday: „Doamne, cât de frumos sunt!”
Viviana Sposub și George Burcea, în contrast cu Catherine Zeta Jones, la premiera serialului „Wednesday”. Primele imagini din Los Angeles

Tim Burton, regizorul serialului, a venit personal în România pentru a alege locurile unde au fost filmate scenele care apar în serialul difuzat de Netflix. Iată lista acestora: Universitatea Politehnica – București Bazinul de Înot Dinamo – București Grădina Botanică Dimitrie Brândză – București Gara Regală – Sinaia Conacul Olga Greceanu – Dâmbovița Casa Monteoru – București Castelul Cantacuzino – Bușteni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter