Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram

Ultimul update Miercuri, 09 februarie 2022, 17:00

Recent, în mediul online, Loredana Groza (51 de ani) a publicat o fotografie surprinsă la plajă. În imagine, solista poartă un halat alb transparent și un bikini aparent negru, dar fără sutien. În ultima vreme, cântăreața a devenit din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online.

Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram

Adesea, Loredana poartă ținute decoltate și mulate, fotografiindu-se, totodată, în ipostaze sexy. Imaginile au stârnit numeroase reacții pro și contra. Unii urmăritori îi apreciază dezinvoltura, în timp ce alții îi critică expunerea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„S-ar putea ca noua generație să te țină minte așa, eu te știu altfel… O super cântăreață… Și atât; Cam vrei să o imiți pe Madonna… ce să zic.. keep trying.. 🙌; Ce urât, ai ajuns cea mai vulgară persoană publică dintre cei din breasla ta; Ți-e greu să accepți că îmbătrânești. Orice vârstă are frumusețea ei, ai grijă!”, sunt câteva dintre criticile aduse solistei.

„Bravo pentru că ai ambiție să te îngrijești; Superbă! Un exemplu de urmat! Eu una te ador și te admir din tot sufletul!; Felicitări, Lori! Exact așa trebuie să arate o femeie la 50 de ani!; Fii tu însăți. Răutatea și invidia stăpânește omul răutăcios; Felicitări că aveți curajul să fiți altfel, într-o țară plină de idei preconcepute”, sunt doar câteva dintre aprecierile urmăritorilor solistei.

Loredana Groza și-a început cariera la Onești, iar albumul său de debut, „Bună seara, iubito”, a fost lansat în 1988. Piesa cu același nume rămâne una din cele mai cunoscute melodii ale ei.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Loredana Groza, din ce în ce mai dezinvoltă în online. S-a fotografiat aproape goală

Cât de mult s-a schimbat Loredana Groza. Fotografii din tinerețe cu artista

Loredana Groza și Nick Casciaro, primele declarații despre relația lor

De-a lungul trecerii anilor, despre Loredana s-a speculat că ar fi apelat la o serie de intervenții estetice pe care nu vrea să le recunoască. „Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt, în ziua de astăzi, atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a declarat solista la Antena Stars.

Loredana Groza: „Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor”

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți. Nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, mai spunea solista în trecut, pentru VIVA!.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cine mă cunoaște știe că așa e”, a completat.

„E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de-asta arată bine, dar nu. Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter