Loredana – O fată singură-n noapte

Aflata intre auditiile pentru noul sezon „Vocea Romaniei” (Pro Tv), repetitiile pentru concertul aniversar din noiembrie si o scurta vacanta in Croatia, si-a gasit timp sa colinde orasul pret de cateva ore intr-o noapte a cailor putere si a amintirilor ei fabuloase din ultimii 25 de ani.
Desi a venit la sedinta foto cu ultimul model Volvo V40, purtand o rochie foarte comoda, accesorizata cu papuci Prada, nu asta „tradeaza” faptul ca Loredana e un superstar. Nici macar faptul ca e poate singura persoana care arata bine purtand orice cu orice.
Un pic din vocea sexy, un pic din privirea enigmatica, naturaletea cu care a azvarlit pe jos un geamantan plin de pantofi Louboutin adusi pentru sedinta foto, „ca sa fie”, o usoara unda de alint, aerul ca nu o uimeste nimic…pana sa-ti dai seama ce se intampla, te-a cucerit, fara ca ea sa fi facut vreun efort in acest sens. In schimb, programul sau nu e cel fluctuant al unui superstar, ci acela incarcat al unui om pragmatic, care trebuie sa-si planifice viata minut cu minut.
Citeşte continuarea pe Viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter